Opravdu dobre ... II

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 05.03.2004 do 10.01.2007, založil/a
řadit dle data
16:45:48
10.01.2007
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
3 3 3
16:38:39
10.01.2007
Targa
3 3 3
14:45:54
10.01.2007
Power of Bass
lol 3 ja sem z plynarny 33 ..a radej si priplat 3 to je moc 3
14:45:10
10.01.2007
Nwkt
3 3 3 3
14:41:37
10.01.2007
Pedros
3 3 3 3
13:03:02
05.03.2004
CHIP
Chysta venkovska matka synka do mesta a radi mu : Ne ze si najdes

> nejakou kurvu. Radeji si priplat, ale at je to slusna holka!
13:00:50
05.03.2004
CHIP
První seskok: Voják jde na svůj první seskok a je nervózní. Důstojník to vidí a říká: "Nic se nebojte, až vyskočíte, tak zatáhněte za tuhle žlutou šňůrku. Když se nic nestane, tak zatáhněte za červenou - to je záložní padák. A pokud by se ani potom nic nestalo, nic se nebojte, dole je trampolína." Tak voják nastoupí do letadla. Vyletí dost vysoko a vyskočí. Zatáhne za žlutou šňůrku a nic. Zatáhne za červenou šňůrku a zase nic. Tak uppře pohled směrem dolů a vyhlíží trampolínu. Tak letí a letí a potká v protisměru chlápka s cigaretou. Ptá se ho: "Prosím vás, je dole trampolína?" "Já nevím, já jsem z plynárny!"
12:58:50
05.03.2004
CHIP
Vytížený manager přijde domů a povídá svojí starý: "Koupil jsem papouška, perfektně slyší,perfektně mluví, je prudce inteligentní a všechno mi nahlasí. Manželka to den vydrží, ale hned den na to si celá nadržená přivede nabiječe. Říká mu: "Ale je tu problém, manžel koupil papouška, kterej perfektně slyši, perfektně vidí, je inteligentní a všechno mu nahlásí" On jako že to není žádnej problém a natáhne přez papouška ponožku. Celej tejden si užívaj a pak, když uz nevědí coby, milenec ji říká: "mám perfektní polohu;ty uděláš stojku a dáš nohy do rozštěpu, já se rozeběhnu, udělám trojitý salto a jsem tam".V tom se ozve papoušek a řika: "Sundejte mi tu ponožku a klidně mi vyrvěte i jazyk, ale tohle musím vidět!"
12:58:10
05.03.2004
CHIP
Na hodinu němčiny přijde inspektor a posadí se vedle Pepíčka. Mladá a pohledná paní učitelka chce před panem inspektorem udělat dobrý dojem a tak na tabuli napíše jednoduchou německou větu a říká: "Tak děti, kdopak mi to přeloží?" Okamžitě se přihlásí Pepíček: "Hmm, pěkná kundička, tu bych teda vojel!" "No tedy, Pepíčku, co to má znamenat? Za prvé to vubec není správně a za druhé je to sprosté! Sedni si, píšu ti pětku a třídní důtku!" Pepíček naštvaně sedá a potichu pronese k inspektorovi: "Tak přístě, až budeš zas chtít napovídat, radši drž hubu!"
12:57:25
05.03.2004
CHIP
Rodina Jebalovych jede na rodinnou dovolenou. Prijdou do hotelu na recepci, ze se zapisou. A otec hned vybali na recepcni: ,,Ja jsem Jebal se svoji zenou a dcerou. A toto je muj syn - taky Jebal se svymi detmi a manzelkou." Recepcni se diva dost znechucene a hovori: ,,Podivejte, mne je jedno, kdo tady s kym sukal, ja vas zapisu jako jednu velkou zkurvenou rodinu..."

Z porodnice: Panu Novákovi se narodí dítě, tak jde do porodnice a tam mu sestřička říká: "Gratuluji, máte trojčata." Pan Novák celý nadšený s hrdostí sestřičce říká: "To mám ale rouru, co?" "No to máte, ale měl byste si ji nechat vymést, všecky jsou totiž černý."

Extreme Tyres