zvířátka... :o)

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 30.03.2007 do 30.03.2007, založil/a Pavel P..
řadit dle data
17:52:42
30.03.2007
Ovečka
3 3 3 3
16:58:13
30.03.2007
Syny
-> Pavel P.: 3 3 3 3 3
16:51:18
30.03.2007
Nwkt
3 3 3
16:48:12
30.03.2007
Pavel P..
Sedí takhle dvě blechy na plotě a kouří. Za chvíli jde kolem pes a ta jedna blecha povídá té druhé: "Típni to, už nám to jede..."

3 3 3
16:46:25
30.03.2007
Pavel P..
Víte proč nemůže mít had koule?

Protože by vypadal jako čůrák....!!!

Potkají se dvě želvy.

Jedna říká té druhé: "Hele, kde máš krunýř?"

"Ále, utekla jsem z domova."

Baví se dva medvědi v lese, že už je sex s medvědicema nebaví, tak že to zkusí spolu v křoví.

Za chvíli jeden zařve: "Ty vole, viděl nás zajíc! Ta svině to všude vykecá, musíme ho zabít."

Začnou ho honit po lese, zajíc skočí do rybníka, medvědi začnou šátrat po dně a vytáhnou rybu.

"Rybo, neviděla jsi zajíce?"

"Neviděla, vy dva buzeranti."

Stádo slonů honí po lese mamuta. Když ho dohoní, povalí ho na zem, skopou ho, podupou a seřežou chobotama. Když mamut po hodině přijde k sobě, postaví se na vratké nohy a ucedí skrz zbytek zubů: "Zasraný skinheadi!!!"

Přijde had za máti a říká: "Mami, jsem jedovatej?"

Maminka mu odpovídá: "Nevím, asi ne, proč se ptáš?"

Hádě odpovídá: "Jssem sse koussnul do jazzyka."

Jede chlápek na Harleyi, černá kožená bunda, černá helma a frčí si to 250 km/h... Najednou vidí, že přímo proti němu letí vrabec. A za pár vteřin PRÁSK, vrabec narazí do helmy. Omráčený vrabec leží na zemi, harlejář zastaví, vezme ho do ruky a říká si: "Chudák vrabec, co teď s ním?"

Tak ho vezme domů, strčí ho do klícky, dá mu tam mističku s vodou, kousek chlebíčku a nechá ho. Vrabec se asi po dvou hodinách probere a rozhlíží se: "Mříže...voda....chl eba..... doprdele, já ho zabil!!!"

Zvířátka jedou na dovolenou:

Lišák jede s milenkou, osel s manželkou, vůl s celou rodinou a býk čeká, která kráva se k němu cestou přidá.

V ZOO u klece se pštrosy se objevila cedule s nápisem: "Neděste pštrosy, na zemi je beton!"

Umírá starý mol, a tak si k sobě sezve všechny potomky.

Říká jim: "Tady vám odkazuji vlněný svetr."

A než naposledy vydechne, dodá: "A ne, abyste ho prožrali za jeden večer."

Potká myška myšku.

"Nazdar. Viď, prej teď chodíš s netopýrem." říká ta první.

"Heeej... ten sráč mi říkal, že je pilot!"
Extreme Tyres