Víte proč nemůže mít had koule?
Protože by vypadal jako čůrák....!!!
Potkají se dvě želvy.
Jedna říká té druhé: "Hele, kde máš krunýř?"
"Ále, utekla jsem z domova."
Baví se dva medvědi v lese, že už je sex s medvědicema nebaví, tak že to zkusí spolu v křoví.
Za chvíli jeden zařve: "Ty vole, viděl nás zajíc! Ta svině to všude vykecá, musíme ho zabít."
Začnou ho honit po lese, zajíc skočí do rybníka, medvědi začnou šátrat po dně a vytáhnou rybu.
"Rybo, neviděla jsi zajíce?"
"Neviděla, vy dva buzeranti."
Stádo slonů honí po lese mamuta. Když ho dohoní, povalí ho na zem, skopou ho, podupou a seřežou chobotama. Když mamut po hodině přijde k sobě, postaví se na vratké nohy a ucedí skrz zbytek zubů: "Zasraný skinheadi!!!"
Přijde had za máti a říká: "Mami, jsem jedovatej?"
Maminka mu odpovídá: "Nevím, asi ne, proč se ptáš?"
Hádě odpovídá: "Jssem sse koussnul do jazzyka."
Jede chlápek na Harleyi, černá kožená bunda, černá helma a frčí si to 250 km/h... Najednou vidí, že přímo proti němu letí vrabec. A za pár vteřin PRÁSK, vrabec narazí do helmy. Omráčený vrabec leží na zemi, harlejář zastaví, vezme ho do ruky a říká si: "Chudák vrabec, co teď s ním?"
Tak ho vezme domů, strčí ho do klícky, dá mu tam mističku s vodou, kousek chlebíčku a nechá ho. Vrabec se asi po dvou hodinách probere a rozhlíží se: "Mříže...voda....chl
eba..... doprdele, já ho zabil!!!"
Zvířátka jedou na dovolenou:
Lišák jede s milenkou, osel s manželkou, vůl s celou rodinou a býk čeká, která kráva se k němu cestou přidá.
V ZOO u klece se pštrosy se objevila cedule s nápisem: "Neděste pštrosy, na zemi je beton!"
Umírá starý mol, a tak si k sobě sezve všechny potomky.
Říká jim: "Tady vám odkazuji vlněný svetr."
A než naposledy vydechne, dodá: "A ne, abyste ho prožrali za jeden večer."
Potká myška myšku.
"Nazdar. Viď, prej teď chodíš s netopýrem." říká ta první.
"Heeej... ten sráč mi říkal, že je pilot!"