jj jaro jak svine
Jaro na lyziach na jare...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jaro je tu
-> Gryzly: ajo tak to jo,jakoze ve vsedni den se takle zrezat za bilyho dne a v takovych podminkach to je opravdu soc moc
,kdovi kde tu kocku co tam grilujou chytili

TAk velikonoce to je něco jiné, to se muže to je vyjímka, když příjdeš domů až v uterý ráno, ale todle je focený v pracovní den v jednu po obědě a ten v černé bunděš už byl ťuhík. V té černé pixli (asi popelník) něco grilovali.
Jinak jsem si všiml že už samičky vyrazily ven v jarním oblečení. taky jsem měl problém udržet oči na cestě.
Jinak jsem si všiml že už samičky vyrazily ven v jarním oblečení. taky jsem měl problém udržet oči na cestě.
-> Gryzly: ja ti dam socky,jako ja kdyz sem loni o velikonocich odpocival sezranej na mezi su taky socka ?
Jinak naznak jara vidim ted skoro furt na prechodech a jedno takovy krasny jaro v havl brode malem stalo predni naraznik na ducatu

Jinak naznak jara vidim ted skoro furt na prechodech a jedno takovy krasny jaro v havl brode malem stalo predni naraznik na ducatu

-> Gryzly: a to je jako signál jara jo?

tak jsem dneska jel a kouknu jen tak doprava do parku a vidím nějaký socky jak kalí v takovým altánku, aj něco pekly. Ale jeden ten už byl tuhej, jen ležel na lavičce. tak jsem to otočil a vyblejskl.