Přijde paní učitelka po prázdninách do školy a vezme si stranou dívky a povídá :" Děvčata víte jaký je Pepíček sprosťák tak až zase začne mluvit sprostě zvedněte se a odejděte ze třídy".
Hodina začala, Pepíček přišel samozřejmě poslední a pozdě, a paní učitelka se ptá : "Tak děti co se stalo o prázdninách nového?"
Přihlásí se Anička a povídá:" Na Jiráskově staví nový obchod" "výborně Aničko no kdo dál?"
Pepíček se neustále hlásí, ale paní učitelka ho nechce vyvolat když však vyvolá skoro celou třídu a nikdo krom něj se už nehlásí tak mu dá slovo "Paní učitelko na náměstí vedle knihy stavěj novej bordel" jak to zaslechnou dívenky tak se začervenají a začnou opouštět třídu, Pepíček na ně vyděšeně zírá a zařve: " Kam dete vy kurvy ...maj teprve základy!!!
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
Ptá se pan učitel dětiček: "Tak, děti, jaké znáte dráždidlo?" "Kouř z cigaret, pyl, pipinka.", ozve se od dětí. "Kdo řekl to poslední?" Pepíček se přihlásí a učitel mu napíše poznámku. Druhý den se ptá, co mu na to řekli rodiče. "No, tatínek mi řekl, že pokud pro vás pipinka není dráždidlo, tak jste buzerant a mám si sednout do poslední lavice.
Tak děti, jak dělá ovečka?
Prosím, bé, bé.
Správně. A jakpak dělá pejsek?
Prosím, haf haf.
Výborně, a jak dělá kravička ?
Přihlásí se Pepíček a povídá:
"Dobrý den děti, posaďte se."
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
Paní rodí doma. Je u ní doktor a vypadne proud.
Musí zavolat pětiletého synka, aby svítil baterkou.
Porod se podaří, doktor plácne mimino po zadečku a syn s očima navrch hlavy vyhrkne:
"Správně! A druhou přes hubu, neměl tam lízt!!"
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
a masakr na konec!!!
Paní učitelka zkouší žáky:Aničko,jak by vzala dva stejně velké melouny?
Anička odpoví:oba bych si dala do podpaždí.
paní učitelka:správně!A jak by vzal František tři melouny?
František:no,dva bych si dal do podpaždí a jeden bych si napích na péro.
Vtom okamžiku vykřikne Pepíček:paní učitelko!!!Já vím,jak vzít pět melounů!
Paní uč...:Tak povídej!No,dva bych si dal do podpaždí a na péro bych si napích Františka.