-> Syny: Aj ja som si to mal radsej pozret bez zvuku mi ho potom bolo tak luto chudaka ...
To jako keby ste mali zivotny sen porobit auto a pretiahnut v nom super kost , a ked sa stane umrete . Kua ved to je sproste...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Tak to nasere
-> bnjaro 22.03.07 20:24:18: Ja nemel zvuk

jesusku kucíííí dííík tohle jsem viděl a pak už nikde nemoh najít
náhodou tenhle film je krásnej a dojemnej

náhodou tenhle film je krásnej a dojemnej
uz len niekto kto by ix dal dokopy

-> bnjaro:

-> borrico: dik, to som potreboval...
Nwkt 22.03.07 20:26:33 napsal:
-> bnjaro: Já tě nepotěšim, kdyby spadnul z týhle vejšky do vody tak je to jako kdyby narazil do betonu sa po... kua tak sa naucim poriadne s nejakym nastrojom na vyrobu videa a dorobim na koniec scenku s padakom...
-> bnjaro: Já tě nepotěšim, kdyby spadnul z týhle vejšky do vody tak je to jako kdyby narazil do betonu sa po... kua tak sa naucim poriadne s nejakym nastrojom na vyrobu videa a dorobim na koniec scenku s padakom...
-> bnjaro: Já tě nepotěšim, kdyby spadnul z týhle vejšky do vody tak je to jako kdyby narazil do betonu

kua mne ho je normalne luto asi v nejakom editore skusim na konci namiesto tej rany pridat pekny ZBLUNK...
Syny 21.03.07 19:27:02 napsal:
-> Mr.Din: Mno jelikoz skozil ze skali tak asi dole chcipnul zejo
lepci dokaz ze xcipnul bol ten zvuk ked zacinaju titulky...
lepci dokaz ze xcipnul bol ten zvuk ked zacinaju titulky...
-> Mr.Din: šak o tom to taky je

no tak eště mě tam zmatlo, jako se ta kamera naklonila,, vypadalo to jako když potom letí normálně nad zemí..

-> Nwkt: náhodou hezkej flek...to bude asi víno nebo co

-> m8rinek: Voe

aha, takže von potom chcípnul jo ? no to už tam nebylo,, no, proto sem to nepobral..

-> Targa: Proste kivik se chtel proletet - pac to je ptak, ale ma mali kridylka, tak se proletel jen jednou no

-> m8rinek: asi podle toho jak moc by si to chtěl

nvm me by stavalo umrit hned potom co jsem si splnil to co jsem chtel....mno asi jina politika

-> Mr.Din: -> havlik: tož sme tři no

taky nevim proč by to mělo nasrat zemřel pži splnění svýho životního snu
kujwa já to celý nepochopil.., proč to nasere ??
Tak to je ta nejvetsi chujovina co sem videl

moc hezký