skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
sou čur....
prohledat
22 příspěvků (zobrazeno 1 až 22) od 10.03.2007 do 07.05.2007, založil/a Petas.Kejdz
magor
podobný sem už viděla...na netu je toho spousta... sou to fakt debilové... nemám slov

chlapci by si zasluzili nakopat do riti retardi
všechno banda vyhulenejch zmrdíků

-> Gryzly: skoda.stable.cz/cz/index.
php?id=7&i...
to stou tičí mě nasralo.vzít mu tu tič a narvat mu jí do prdele
magoři to sou

Jsem tam viděl od toho "inteligentního chlapečka" i další videa - jak tam ničí toho pionýra (celkem dnes už vzácná Jawa 555 )
Kéž by si na tom hnáty chtěli dolámat, kreténi vyhulení

Kéž by si na tom hnáty chtěli dolámat, kreténi vyhulení

staci bohate jen pouzit :
www.youtube.com/watch?v=g DOlqOOj3sI
www.youtube.com/watch?v=g DOlqOOj3sI
ubohe
inteligence nekerych jedincu je obrovska

-> STENLY: Zkopiruj 1 radek a pak za to copis ten druhej

A jak se to ms spustit?
Neudelas nic

Ale zajímavý je, že tam jeden se škodovkou určitě přijel. Viz bílý eMko v pozadí.
to jsou kreténi,kddyby to auto rozebrali na ND,když se ho chtějí zbavit...jak rozstřískal to 4oko

fakt hovada vypatlany
-> Petas.Kejdz: neuděláš nic,nemá cenu tu plakat nad nějakou červeným čtyřokem,který si berou nějací 17 letý vyhulený čůráci do parády a dokazujou si tím,jací jsou to velcí kluci-gangstři,v ČR se na "ekologických" likvidacích rozmrdá za den spousta škodovek
toho zmrda co vymlatil ty svetla tyckou bych tou smaou tyckou prastil do kolena do zadni casti aby vedel jaky to je
nenaděláš nic no ale nasere to když vidíš lidi co se delaj s tím autem a tady nějací ču.áci je ničej
Co naděláš?
Na youtube je ještě pár videí jak se takhle rakvěj škodovky, ale co mě nejvíc štve je to, že když to auto je fakt na sra*ky, tak to prostě pošlou do lesa a nechaj to tam.

Na youtube je ještě pár videí jak se takhle rakvěj škodovky, ale co mě nejvíc štve je to, že když to auto je fakt na sra*ky, tak to prostě pošlou do lesa a nechaj to tam.
www.youtube.com/watch?v=gD
OlqOOj3sI&mode=related
&search=
takhle zničit čtyřoko
takhle zničit čtyřoko