skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Taky rádi pukáte? :o)
MOJA SESTRA TAK POSKOCILA ZO STOLICKI ZE CCA TYZDEN NA NU UZ ANI NESADNE :d::d:d::d:d::D:D:D::D
Teda vy ste kreteni, kurva ja se lek jak svine

kua, málem jsem z teho porodil! takhle lekat lidi!

-> Gabriel:

-> Peťa Klíč : já už bych asi tu příležitost se tomu zasmát neměl. by mě hráblo.
-> Gabriel: neznaš tatu na toho si možeš počkat o půlnoci na ulici vyskočit na něj se sekerou on ti akorat řekne dobry večer
což mi připomíná jak si z jedneho známýho udělal srandu.. tehdá když sme kradli sardinku on sehnal obrovský kladivo vedle v galantu od vrátnýho a jel kolem v autě nějakej jeho známej a on to kladivo zved na hlavu a šel proti němu takovou vrávoravou chůzí s tim kladivem hele ten chlap měl solidně koule v krku ale pak se tomu řechtali voba..
což mi připomíná jak si z jedneho známýho udělal srandu.. tehdá když sme kradli sardinku on sehnal obrovský kladivo vedle v galantu od vrátnýho a jel kolem v autě nějakej jeho známej a on to kladivo zved na hlavu a šel proti němu takovou vrávoravou chůzí s tim kladivem hele ten chlap měl solidně koule v krku ale pak se tomu řechtali voba..

-> Peťa Klíč : seš dobrej flegmatik
-> Gabriel: já mám furt puštěnej zvuk a ani nemám přehled jak nahlas. ani teď to nevim třeba mi někdo napíše na icq a přepadnu přes židli.. ale na ty bubáky su nějak zvyklej už no.
-> Peťa Klíč : já se nelekl toho cosi co tam vyskočilo, ale toho zvuku co mi vyletěl ze sluchátek přímo do uší. a nebylo to příjemný. jsem ty sluchátka strhl z hlavy.
já se už těchle věcí nelekám.. těch vyskakujících bubáků.. já už su na to zvyklej
-> party_boy: ale tož
tak já jsem se taky leknul, přece si to nenechám pro sebe

-> Ad@m:
Ču*áku
Ču*áku

mě málem hráblo. sem měl sluchátka na uších a akorít mi do toho skomčila písnička, tak jsem to měl v plném podání. tohle mi už fakt nikdy nedělajte.
-> Ad@m:
a kdo to bude uklízet ???

fuj, to sem se nelek

www.winterrowd.com/bubble
wrap odreagujte se