Policisté zastaví řidičku kvůli pokutě a ta smlouvá: "Nešlo by to nějak udělat? Sundám si kalhotky a dám vám!" Policista se otočí ke kolegovi: "Pepo, potřebuješ kalhotky?" - "Já ne." - "Já taky ne - takže paní, bude to za pětset!"
Hittler si nechá přivést 3 nově zajaté židy, prvního se ptá: Jak vysoko vyskočíš? Žid na to 2 metry Zavřít! Druhého Jak vysoko vyskočíš? 4 metry Zavřít! Třetího žida se ptá, Jak vysoko vyskočíš ty? 10 metrů Toho zplynujte ten by přeskočil plot!
Jaký je rozdíl mezi komunistou a obilím? Žádný. Oboje dvoje se musí vymlátit, jinak umřeme hlady.
Víte, jak se zachraňuje topící se cikán? Ne? To nevadí.
"Jedinou dovolenou si užiji akorát na nuda pláži." "To jsi tak eroticky založen?" "No to zrovna ne, ale jsem kapesní zloděj."
Tři čarodějnice koukají na troje hodinky Swatch. Která čarodějnice kouká na které hodinky? A teď anglicky: Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch?
Dva muži sedí v autě a spolujezdec po pár kilometrech usne. Řidič nemá s kým kecat, tak vezme mladou stopařku. Ta si sedne na zadní sedadlo. Řidič mrkne do zpětného zrcátka, holka roztažené a bez kalhotek. Probudí loktem spolujezdce a říká mu: "Podívej se do zpětného zrcátka." Ten napůl probuzený mrkne do zrcátka a říká : "Ty vole nemáš hřeben? Vypadám jak piča..."
Víte co je vrchol sebekritiky? Autobonz!!!
www.kartinki.cz/images/35
60999-puflefuf-comousi9br.
jpg