skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
co vidrzi.....
Me to video prijde normalni, jak uz tu bylo napsano .. proste normnalni test jako rada dalsich. Jestli nekoho dokaze rozcilit tohle, pak musite spachat sebevrazdu pri hokeji nebo fotbalu ala Top Gear, kde si hraje 6 vs 6 aut a samozreje strkance, narazeni atd zadnej problem. Pripadne, kdyz odkoupej "vraky" starsich sportaku a pak zkousej co vydrzej.

-> Vojtik: To byl prostě test, myslím si,že je to zajímavý. Stejně to auto není žádnej unikát,ale tuctovka
Vojtik-
tak to je vážně maximalně ubohé

ěkůdku = škůdku

To sem někde viděl, že nějaký bohatý americký hajzlici kupovali od lidí jejich tuněný a různě vymazlený auta, kterejch se původní majitelé ani nechtěli vzdát, pak je takovymhle způsobem dokurvili a totálně sešrotovali na padrť, to celé točili na video a pak poslali tomu původnímu majiteli a měli z toho strašnou prdel. Bych takový zmrdy střílel, kdybych někdy nedejbože prodal ěkůdku a pak mi tohle přišlo poštou

Další nechutně bohatej frajírek, co už neví, jak by všem ukázal, jak moc dobře se má a jak se ostatní maj blbě

-> Nwkt: Ja televizi nevidel uz asi 3 roky, takze je mi to fuk

-> Syny: Ty by si nezničil televizi za zo co tam dávaj? Já už měl 100 chutí jí hodit z vokna na dlažbu
To je skveli kdyz ma j lidi penize aby mohli nicit auto, televizi, monitory, lednici a tak...

no ty kravo, von se rozjel!! Ty napravy asi prezijou vse
.

Kua tohle sem nekde videl s vice autama ...
sorry za gramaticku chybu