No, oni ma SK maj i normalni policejni auta celkem nenapadny, aspon zezadu. Jsem jel po dalnici do Ba, z odpocivadla vyjel Passat combik s takovym nizkym cervenym majakem na strese. Dojel jsem ho, chvili jsem se za nim tahnul, rikal jsem si, jestli jsou to policajti, nebo co, jel asi 130, coz se mi zdalo dost pomalu
V zadu mel takovy malinky reflexivni napis, ale ani z cca 15m co jsem za nim jel, jsem ho nedokazal rozlustit. Rikal jsem si, ze policejni auta maji prece majaky modry, ze to budou nejaci plynari, tak jsem na to slapnul, ze ho predjedu. No jakmile jsem vyjel do levehu pruhu, tak na levem boku obrovsky napis POLICIA, ve me by se krve nedorezal, ale uz se nedalo nic delat, takze jsem ho rychlosti asi 135 nemalou chvili predjizdel, kousal jsem se do jazyka, abych se na nej bocnim okynkem nepodival a v uctive vzdalenosti pred nim se zaradil a dal pokracoval predpisovou 130. No musel ze me mit hroznou srandu. Nastesti za chvili odbocil, takze me nestresoval moc dlouho

Ale zacina vam tam prituhovat na tom Slovensku, uz jen proadny "zakon" a mate po prdeli