skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jsem znechucen vánoci
prohledat
65 příspěvků (zobrazeno 51 až 65) od 23.12.2006 do 30.12.2006, založil/a FORM - zlomená ojnice
-> JoseA: To už mi sympatičtějsí Djeduška Maroz, ale v našich končinách přeci vždy dominoval Ježíšek, tak já nevím co ty lidi teď blbnou...
jo, ten santa je na palici, když to vypne, tak se santa složí na zem, po zapnutí se zase ztopoří, kdo se na to má koukat

-> UltraFan.: tož dostává sa k nám móda z ameriky, dajú o vánocách v TV "SÁM DOMA" a je to tady

-> JoseA: Spis bych rekl ze mu vadi ten dementni Santa Claus
Nejak sem nepochopil proč vás rozčiluje, když si nekdo osvětlí celý barák, si zastřu a spím ne??? Minulý týden sem viděl takej takový barák osvětlený, navíc vedle byl nejaký chlév a ten byl taktéž celý osvětlený (Možná aj kravám tam svítily ocasy, ale to sem neviděl), tak sme sa zasmíli a jeli dál, soused má osvětlený plot pozičkama z autobusu, ale aspoň si nenabiju držku když lezu dom narvaný, bo to svítí pěkně na zem

-> FORM: To je normální, to nam soused udělal taky, ale hodně nadával když sme si stěžovali a stavební úřad mu nařídil udělat mezi plaňkama mezery
-> Nwkt: To ju, to vám ještě zítra můžu ukázat plot, který si kolem toho sídla staví, no představte si kolem zahrádky řadového rodiného domku, na okraji města, dvoumetrový plaňkový plot, který přechází ve dvoumetrový drátěný plot.
-> FORM: Maximálně by si trefil souseda a za tohle si to zaslouží

vzhledem k tomu že když se nahnu přes plot tak je to k tomu pajdulákovi slabých 12 metrů, ty by byla myslím nejúčinější brokovnice. Minomety nebrat, co kdybych se netrefil

houfnice 90mm

-> Pavel P.: Proč vzduchovku? Bych to vzal raketometem

-> FORM: máš dobrý sousedy

-> FORM: hele má tam dost žárovek? si vezmi vzduchovku a máš o zábavu na večer postaráno...