-> Adam Radimovič: kurva Adámku ... o žádnej Brňák ti neřekne ..... ej nepite to vodo..... to možná u vás tam navrchu tam na hanácku... tady se řekne ... nelemté tu vasrofku chčíjó do toho morgši
čech příjde v Bratislavě na nádraží na toalety a je tam obsazeno tak zalomcuje s klikou a povídá Je tam někdo? a zevnitř se ozve: Gdo by tuná jedol, tuná sa sere.
-> Adam Radimovič: První znám dobře ale druhý ne . Mě zas říkal ostavák na dovolené jak přijel jeho kámoš z Prahy k nim a večer opékali špekáčky a on mu řekl "potiž se" (ostavsky posuň se) a ten chlap si začal utírat čelo
velke vedro, prazak je na navsteve brna...ma zizen a prijde ke kasne ktera je plna vody a tak se rozhodne napit, kdyz zasne pit pristoupi k nemu jeden brnak a povida: " ej nepite to vodo do teho morgosi chcijo " a prazak odpovi: " prosim? co jste to rikal? ja jsem vam nerozumel, ja jsem z prahy." a na to brnak odpovi:" ale jenom rikam at pijete pomalu ze ta voda je studena."
:-)))))))))
a ten druhy...
pristoupi cechacek do preplneneho autobusu v ostrave a vidi jedno volne misto u okna. tak tam prijde a rika ostravakovi:" posun se az kvoknu", ostravak nic...tak cechacek znova:" posun se az kvoknu", ostravak stale nic...tak cechacek uz nasrane:" posun se az kvoknu" a na to ostravak tak si kurva kvokni...