dveře

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 31.07.2002 do 17.01.2007, založil/a
řadit dle data
06:00:47
17.01.2007
M.a.R.i
3 No ty krávo, to stojí za to si ty starý vtipy projet
08:32:45
31.07.2002
Petkar
Jiná variace na téma dveře:

Někdy v 80-tých letech přiletí rus do USA na navštěvu. Americký přítel ho vítá na letišti a rus si všimne tří velikých knofliků na jeho saku. Když jsou samy v limuzině, rus se ptá na ty knofliky. Američan odpovídá:

- První knoflik použiju, když je venku horko a v saku se spustí klimatizace a ochladí mě. Druhý knoflík použiju když je venku zima, v saku se spustí topení a zehřeje mě.

- A co ten třetí? ptá se rus.

- Ten použiju, když jsem utahaný a to sako mě občerství a dodá síly.

Za nějaký čas má přiletět američan do Moskvy a rus přemýšlí, čím ho překvapí.

Po přílete ho na letišti vítá rus a na hlavě má dveře od volhy (pozn.: znalý vědí, jak ty dveře vypadají a jak jsou asi těžké.) Když jsou samy amik se ptá na ty dveře a rus odpovídá:

- To máš tak, když je venku horko, stáhnu si okýnko. Když je venku zima, okýnko si vytáhnu. A když jsem k smrti utahaný a dál už nemůžu, prostě ty dveře zahodím.....

07:17:14
31.07.2002
wekky
Automobilista sveze stopařku a začne ji obtěžovat, ona si to nenechá líbit a chce, aby ji vysadil. Vystoupí a řidič stáhne okénko a říká: Ale pusu mi snad dáte, ne? Tak pusu jo, a nakloní se do okýnka. Řidič jí přivře krk do okénka, oběhne auto, zvedne jí sukni a jde na věc. Na stráni to celé pozoruje bača a říká si: Na auto nemám, ale ty dveře, ty dveře si koupím.
Extreme Tyres