skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
benga
prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 13.03.2003 do 30.12.2006, založil/a
-> King: Ano ano.... kdepak je mu konec....

-> King: Já už myslel, že legendární Bob, opět vstal z mrtvejch :) Nelze zapomenou jeho ůdajně funkční "nitro" z ze dvou šlehačkovejch bombiček na Š105 :)
-> VeTëV:

-> Tuxik: kdes to vykopal?

-> U-Geen: A jóoo :)))) Ta to může Pinguín! :)))
kde ste to vyrochali?

-> King: hmm hmm možná už ne.
-> King: nutno si ovsem nastudovat cesky format datumu a posleze precist text "09:55:31
13.03.2003"
13.03.2003"
-> Bob:
Tebe už jsem tady pěkno dlouho neviděl, ještě žiješ? Blbá otázka....když přispíváš :)

-> Bob:

19:49:47
13.03.2003
13.03.2003

dou dva policajti po ulici a jeden z nich najde na zemi zrcátko tak na toho druhýho"ty woe čum se sem tady ležela moje fotka." ten druhej se do toho zrcátka mrkne a říká"ty si ale debil copak nevidíš že to je moje fotka?" no tak se furt hádaj a nakonec se rozhodnou že to hoděj šéfovi na stanici,že,ten jako chytřejší, rozhodne.
tak šéf na to zrcátko čumí a spustí na ně"vy ste ale mamrdi, nepoznáte na fotce ani svýho nadřízenýho!"tak to zrcátko donese domů a mrskne ho do nočního stolku.
druhej den se mu v tom stolku hrabe dcera,najde to zrcátko a volá"mamíí táta tady má fotku ňáký kurvy!!!" matka přiběhne "ukáž...ježiš ta je hnusná!!!"
tak šéf na to zrcátko čumí a spustí na ně"vy ste ale mamrdi, nepoznáte na fotce ani svýho nadřízenýho!"tak to zrcátko donese domů a mrskne ho do nočního stolku.
druhej den se mu v tom stolku hrabe dcera,najde to zrcátko a volá"mamíí táta tady má fotku ňáký kurvy!!!" matka přiběhne "ukáž...ježiš ta je hnusná!!!"