skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
meranie teploty oleja inak
-> Majklsto: tak sa dohodneme
-> Majklsto: oki
ved tak mi hodis to lepidlo,pripadne ked uvidis nadrz tak po zvazeni mi das este nejake to kilo na benzin a po probleme
-> Majklsto: hovor co nech sa pripravim ked tak ti najdem lepidlo
nutne ju nepotrebujem
nutne ju nepotrebujem
nejak sa dohodneme

-> Majklsto: co zanu?
-> suri: ano,mam ked pojdem zatebou tak donesiem
-> Majklsto: prosimte nemas s tych kil co si likvidoval nahodou nadrz? klidne uvnitrz zasranou rezavov atd diky
-> Majklsto: v phoode ja som v zv kazdy den v skole chodim domov tak o 16 00 tak ak by sme sa dohodli
-> suri: hej v tom hansaflexe,ale este som tam ani nevolal tak neviem ze co a ako.sak ak mi kamos nedonesie to lepidlo tak by som ta dobehol kuknut
-> Majklsto: tam vzadu pri filtri nie na prsach tam nebolo miesto...
hadice v hansaflexe?
inak to lepidlo by som ti helfol keby si mal cestu par ich tu mam
hadice v hansaflexe?
inak to lepidlo by som ti helfol keby si mal cestu par ich tu mam
tak to teda cez vikend vyrobim ,len este si musim dat spravit tie hadice vo zvolene a huraaa
-> Majklsto: pockaj blbost pisem za chladicom
na prsia som chcel pripojit prvo len tam sa neda malo miesta a bolo to pri filtry v tej zatke
na prsia som chcel pripojit prvo len tam sa neda malo miesta a bolo to pri filtry v tej zatke
z toho co si napisal vypliva ze asi pred chladicom,ale nebolo by lepsie merat teplotu uz ochladeneho oleja?
super,hlavne ta matka mi pomohla ze viem aku tam dat.mal si to za chladicom alebo pred
-> Majklsto: to com as nakreslene rurka 40mm konce zaplatane plechom urobene diery a privarene redukcie tak ako mas nakreslene zhora dierka a privarena matica ktora je na spoji nohavice a ramena vzdu ta ma zavit M14x1,5 ako ma cidlo teploty...fungovalo to krasne teplota sa menila ked som mal cidlovo vanitak bola teplota permanentne 80st
to si mal nejaky takyto medzikus?nemas daku fotku ako si to mal?
-> Majklsto: uz som to davno vymslel mal som to v aute a to koli tomu ze z jednej strany islo do prs v strede cidlo na druhej strane pokracovalo k chcladicu
dufam ze obrazok je pochopitelny.
na intraku sa nudim a tak som navrhol cosi co by mohlo pomoct k objektivnemu meraniu teploty oleja.cely tento medzikus by sa zakrutil do bloku na miesto vstupu oleja z chladica oleja.co vy na to?nemusel by som aspon kupovat ten medzikus co sa dava pod filter