TACHOMETR

prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 08.01.2003 do 08.01.2003, založil/a
řadit dle data
22:45:43
08.01.2003
nigga
di ja vym,ze nejde o pocitadlo tim si jenom muzes pomoct

no neva dneska uz mam fakt dost, schrupnu si a pak skusim neco vymyslet (to byl ftip co?)
22:44:14
08.01.2003
nigga
abys to mel jednodusi, tak jsem se natahl pro karkulku a zapnul ji Pak mi doslo ze mam sklonu k demenci a staci mi k tomuto vypoctu mych 20 prstu. Pokud to ukazuje 60 km/h a tocisto to presne jednu minutu, tak to musi poskocit o jeden kilometr. Presto ale doporucuju to merit prumerovanim, take tocit bud pet minut aby to popolezlo o 5 km (pri 60 km/h ) nebo tocit 2 minuty aby to popolezlo o 4 km ale rychlsti 120 km/h , Opakuju ,ze jsem denska trosku pretazene¨j, take nevi, jestli to takle de cejchovat.

Jo a ktem budikum, tak to teda nemas chlape pravdu, nejsou to voltmetry ale analogovy ohmetry s pomerovym ustrojim s dvema civkami na pevno a pohoblivym magnetem, abych byl presny.
22:40:16
08.01.2003
Bob
Tady šlo vo rafičku ne vo počítadlo ale to je stejně čistě zubová práce takže na tom není co nastavovat
22:34:59
08.01.2003
nigga
jo ony pokud ti ukazujou aspon kilometry tak by to podle me slo spocitat pokud budes tocit stejnou rychlosti hodinu a kilometrovnik popojede o 60 km tak by to melo celou dobu ukazovat 60km/h. Prepocitej si to na minutu, abys ses doplatil za elektriku 3
22:25:47
08.01.2003
Bob
f palivoměru je v nádrži vobyčejnej poťák vovládanej plovákem

a budíky paliva a teploty jsou hůplně stejný a vobyčejný voltmetry takže není problém udělat napřílad z palivoměru předěláním stupnice měřič napětí palbní sítě teploměr voleje a cokoliv vás napadne a nemusíte kupovat drahý budíky vod konráda
22:18:32
08.01.2003
Bob
teďka mě něco napadlo vezmeš vrtačku s nastavytelnejma votáčkama kus náhonu a ještě zaručeně funkční tahometr

náhon upneš do vrtačky zapneš a nastavýš hodně pomalý votáčky vrtačku necháš furt běžet a připojíš dobrej tacho skoukneš kolik ukazuje připojíš ten svůj a rafičku na to místo párkrát ještě přehodíš pozměníš rychlosti doladíš a měloby to bejt fcajku
22:14:25
08.01.2003
nigga
zapoomelj sem si udelat rekalmu. Jak je paolivomer zapojenej na lovka netusim (spis jaky mam parametry ten potensiometr v nem) ale teplomer uz mam rpomerenje tak je tabulka ke shlednuti na www.nejedly.com/cerny-tom as/.../schema Pokud by nekdo vedel, jak presne je udelanej plovak (nebo byl z prahuy a mel jeden na vyhozeni) tak mi dejte vedet, dik
22:12:17
08.01.2003
nigga
neee, de o to,ze jak jsem vlas za tu rucicku, tka jsem nedrzel osicku (nezalezelo mi na tom budiku) tak se v tom sracovi foorovim neco zesralo (mozne se ohnul ten plisek a drhen ted o plastovou stenu. nehodlam to resit, stejne uz z toho budyku mam tezitko
22:09:26
08.01.2003
Bob
taco nevim ale palivoměr je v pohodě tam akorát vezmeš ˇpotenciometr asi tak 10 Kilo jeden konec připojíš na + 2 na - jezdec na palivoměr a připojíš k tomu ještě jeden palivoměr funkční a podle toho jak ukazuje tak nasadíš na ten svůj rafičku pak projedeš pomocí poťáku celou dráhu a když se to neschoduje tak povotočíš toť vše1
21:11:08
08.01.2003
nigga
Kdesi na internetu jsem cetl, ze je nejlepe, kdyz maj dorazy (spis uz maj velkej odpor) na obe strany soumerne, pak ze je to v cajku, ale uz nevim, kdo to kde psal, zkusim to najit, myslim ,ze to bylo v nejaky diskuzi na Techwebu, ale nevim. Ja jsem z tacha nikdy rucky nesundal, z palivomeru ji a od ty doby ta rucicka nevi co dela (nahradni palivomer, tomu v aute bych neco takovyho neudelal :-)

Jsem holt nesikovnej, no 71
19:23:20
08.01.2003
Vojta
Jak nejlip sestelovat tachometr, delal jsem polepy no a tim padem jsem musel sundat tu raficku kdyz jsem to daval dohromady a pak skousel tak to ukazuje blbe! Nevita nekdo jak to udelat aby mi to ukazovalo dobre??? DIK
Extreme Tyres