skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Koncovka výfuku
ahááá,tak proto mi to po koupi novýho a zavaření svodů tolik nejede a tolik nebere,,, kua to abych tam zas nějakou švírku vytvořil

-> FOPE: Ne díky, já mám svůj příčňák a jsem spokojen i bez direk
.

vsetci ti co pisete ze to zere neviem o kolko viac , ked je tam "ladak" to mate aj pomerane ? lebo ked som ja jazdieval s takym "tlmicom" tak som to nejak moc ani nebadal
-> Petkar1: jj, tak to aby jsis začal schánět stáje... a možná by se ti vyplatilo rovnou si koupit i benzínku... :D
-> Saky: Čím víc dír, tím větší řev, a čím větší řev, tím víc poníků

-> Škůdkař: Neblázni, dyť nejlevnější laďáky (na zvuk
) vyjdou na 1500,-
.

No diry ve vejfuku podle mýho názoru at jsou kde jsou na výfukovém traktu tak pokaždé to ovlivní zvuk.... ale faktem je že se to bude odrážet na spotřebě paliva a na výkonu. Pokud chcete nějakej extra tuning zvuku tak jezděte bez vejfuku... :D
-> Saky: Jo to jde sakra tak to zitra jdu sundat vyfuk a cekejte ze ho budu zde v inzerci prodavat ja vykon nepoterebuju jen to musi dojet z/do prace

-> Saky: No dobre, kazda dira navic, nez ji inzenyri v automobilce vyprojektovali ...
-> charon: s toho vyplyva vyfuk zavarit = zadna dira = zadna spotreba.. bohuzel taky zadny vykon-)
-> Škůdkař: Stejně jako každá díra ve výfuku ovlivní spotřebu a výkon - čím blíž k motoru a větší, tím hůř 

-> Saky 09.09.08 21:49:39: nebo tak

-> Škůdkař: kazda dira ve vyfuku ovlivni zvuk.. a cim bliz k motoru tim lip-)
jestli udelanim diry udelate diru? -)
-> Kuladmin: na tohle snad jinak reagovat nejde, před tejdnem tu koncovku kupuje skoda-virt.cz/cz/.../9268
3-koncovka-6 a teď do ní vrtá díry, zajímalo by mne, co to bude příště...to tu bude téma JAK UCPAT DÍRU

Defakto vubec spis k horsimu a smeju se tu stejne jak Zdeněk - takze uz dva Zdenkove

zdravíčko,chtěl bych se zeptat,respektive můj mladší bratr.Má koncovku na výfuku a chtěl by se zeptat,jestli uděláním díry do (přídavné)koncovky výfuku uděláte díru,ovlivní to zvuk?Díky