skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zadní čelo z užovky na rapida
-> Nwkt: Nahodou sou hezky :) Na kupecku se mi nelibi, ale na sedanu jo :) A nemaj ten osklivej sosak na osvetleni SPZ :)
-> Syny: Je to fujtajbl a tomu kdo to dá na kupé bych sekal ruce 

najednou vsichni chtej ty "hnusny" lampy z uzovky :)
uíííí to chcůůůůů

-> MOLSO: je no, jenze ja to udelal az po prestavbe :) a na STK mi nic nerekli - nastesti :)
-> MOLSO: jinak ze novy budou svitit vic mi nerikej to ja vim, ale vysvetluj to debilkovi na STK kterymu nedala stara..
-> MOLSO: jinak ze novy budou svitit vic mi nerikej to ja vim, ale vysvetluj to debilkovi na STK kterymu nedala stara..
Balu to měl taky...
-> havlik: jj, tak už ji nemusim hledat

nahodou to nevyzerá vobec zle .... ked sú tam tie odvetráacie diery pod SPZ tak je to uplne luxusné 

jeden čas to měl waci na Rapidu (to už je let). Možná bych doma našel fotku
skoda-virt.cz/cz/.../4288
3 mě se to teda nelíbí
podla mna to bude urcite krajsie, ako tie emkove rapidove:-) Zehlicky su podla mna najkrajsie svetla ale skodovka od ´76 montovala :-)
horšie svetlá ... no neviem ... určite budú nové žehličky svietiť lepšie ako staré matné hnusné zoxidované emkové svetlá.
-> Majkl: a uzky čumák na emku neni downgrade ??
(sorry ale musel som)

-> UltraFan.: ne, prakticky se to nesmi > vyjadreni z MB
teoreticky to tam byt ale muze pac to tam pasuje :)
proste je to downgrade na starsi technologii (horsi svetla) a to skodovka nepovolila
teoreticky to tam byt ale muze pac to tam pasuje :)
proste je to downgrade na starsi technologii (horsi svetla) a to skodovka nepovolila
-> Majkl: neni to spis, ze teoreticky se to nesmi ale prakticky je to mozne?

prakticky se to nesmi, ale teoreticky je to zamena dvou kompatibilnich dilu..
Mám v plánu osadit svého rapidka zadním čelem s žehličkama z užovky, protože se mi více líbí. Má to tady někdo taky na rapidu? Jak se na to budou tvářit na STK, přece jen se to nikdy s tímhle čelem nedělalo.