skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Náboje jako podložky?
-> Saky: No tak cenťák by mohl stačit uvidim zkusim to změřit šuplerou to vyritý jak je to hluboko...
-> El_Burro: a jak silnou tu podlozku porebujes? pokud ti staci par mm treba do 1cm tak si nech nekde takovou vypalit, muzu ti to i zaridit to ti vyjde tak na 100kc kus.. a vic bych neresil.. pokud ji budes soustruzit vyjde to urcite draz..
-> Majklsto: Já myslím že hliník je ještě horší pokud máš v něm závit!
-> m8rinek: ALe jen kousek a prodřít takhle celý kolo by asi ten čep nevydržel

-> El_Burro: tak když už to je vydřený tak je po problému ne?

A drhne to o čep řízení,a na STK tam stejně pojedu se zimákama plecháčema protože tady sou gumy který nemám ani ve velkym TP

-> Kuladmin: No jo ale já už ty kola asi neprodám protože je to tam od toho čepu vydřený na jednom tom kole,a mě se tyhle líbí...
-> Kuladmin: takze kola upravit asi nepudou co?
-> Syny: Bud cep rizeni a nebo pak cep na spodnim rameni - tutove to sou zas kola na WV urcity - nedavno se tu i prodavali se na feldu proste dat nedaji. Tedy bez nejake te upravy.
Sice nevim o kterej cep to drhne, ale to ty kola nejdou upravit?
-> El_Burro: Akorad je ti jasny ze na STK stim stejne nemuzes - to jen aby s vedel
jinak pak zalezi jaky silny je potrebujes a pak zas aby ti to tam veslo pod lemy a navic pak musis vyresit srouby - delsi.
Tak muj nazor je kola prodej a kup jiny ktery tam pujdou.

Tak muj nazor je kola prodej a kup jiny ktery tam pujdou.
copa tady vymejlite zase za chujoviny... Tadsi bych si teda priplatil na normalni podlozky nez vymejslet takovyhle kravoviny... To si taky muzete vyrobit treba z domaciho drevenyho prkynka...
Nebo bukovy drevo je prej tvrdy...

náboje ani nie, ale možno by to šlo zo starých kotúčov, je to síce železo, ale iba cca 1cm, možno aj menej, ak by ti to stačilo...
ked to ma mat 10-15mm tak moze byt aj ocel
-> havlik: No jo ale já potřebuju fakt za minimum peněz a eště asi budu muset koupit delší šrouby,a kupovat novej dural tak na to fakt nemám když sem vyděl co stojí blbej novej plech

zelezo podla mna nieje vobec vhodny material na podlozky,je tazke,cize budes mat zbytocne velke neodpruzene hmoty a to nieje dobreee
ja by som sa zelezu zdialky vyhol
ja by som sa zelezu zdialky vyhol
nejni lepší si koupit kus duralu nebo železa a nechat si to vysoustružit z toho než to předělávat z náboje?
Ahoj mám Felicii 1.6 Mpi a koupil jsem si kola OZ ruote 14,na zadek mi šli v pohodě ale ve předu mi dřeli o čep,tak potřebuji nějaké levné podložky a napadlo mě je na soustruhu upravit z předních nábojů z feldy,nemáte stím někdo zkušenosti?A kolik má ten náboj šířku??