skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
lesteni Alu kol
Tak co klucí, poradíte mi někdo další?.
-> ASokky 110Rs: mne to zatiaľ drží, ani náznak olúpania. ale ešte to mám málo, iba od jari, takže to nemôžem na 100% posúdiť.
Tak docela váhám,. měsíčně by mi to problém nedělalo doleštovat,. Ale raděj by jsem byl pro ten lak,.. Ale drží na tom hliníku, nebo se oloupe??,..
ja som tiež leštil hliníky, a lak som na ne dal, jazdím skutočne veľa a na leštenie a čistenie moc času namám, ale ak má niekto showcar...
a myslím že ten lak ten materiál lepšie ochráni, korózia hliníku nije vidieť tak dobre ako železa...
a myslím že ten lak ten materiál lepšie ochráni, korózia hliníku nije vidieť tak dobre ako železa...
-> ASokky 110Rs: jednou za mesic je prejet tempem to zmaknes

Zeptám se,. Je lepší na vyleštěná kola dodatečně cáknout bezbarvej lak a bude to držet??. Nebo to doleštovat jak magor každý měsít,. ale na tom povrchu jdou pak vydět každý škrábanečky i od nechtu,. Poradte, nevím si rady,.
Pavel P@nkáč- ID
-> dole: jo to pryc pujde a kolik si za to ochodny dat?
Creams- Sice nejsi profik ale prace vypada jak od profika,takze to by nevadilo 

NO záleží co by jsi chtěl. Nejsem profík, ale toto je moje práce :) co jsem zvládl
no na lestimekola sem koukal no ale ta dalka...
De Tomaso- ID
De Tomaso- ID
-> dole: Kamoš to dělá.Pokud bys měl zájem mužu ti dát kontakt a domluvíš se s ním.Ale je z OV.Tady máš foto před a po vyleštění
mam od nich pastu a je dobrá. A co se týče jejich práce si myslím, že není problém. Dále ještě mam zkušenost s lestimekola.cz ale to máš dost z ruky (ČB)
na tuhle stranku nepotrebuju hele ani minutu. Myslel sem nejak osobni doporuceni spis a hlavne zkusenosti. Zadat do vyhledavace umi kazdej blbec
Cau. Nevite o nejake firme, ktera toto dela, v Praze a okoli? Za nejake slusne penize? Diky moc