Otvaram znova toto tema takze ak vymenim spinaciu skrinku z emka za uzovkarsku tak mi bude svietit svetielko brzd .... to mi aj svieti .... ak by som sel do obchodu a popytal som si novu spinaciu skrinku na 105L r.v.88 da mi presne na ten typ ? vdaka
-> Juro: -> Palic: ty jo kontrolky na prošlapnuti pedalu to sou vymoženosti;) to na mem novem THV s posikem a pedaly nemam a ani mit nebudu zato z toho leze dratu jak nasrano;))))
-> Juro: primo to pripojit nemuzes protoze kdyz by jsi proslapnul brzdu tak by ti to zacalo startovat..... jedine pres diodu, stim ze anodu das na spinacce k starteru (50) a katodu na kontrolku brzd.............., nebo pres relatko.......... relatko sepnes startovanim (50), a pak 12V od 2 pojistky sepnes privod ke kontrolce brzd.........
zistil som totiz, ze tam mam styri vyvody, tri su zapojene (privod, zapalovanie, starter) a stvrty je neosadeny. Ale na nom je napätie, ked vyberiem klucik a ja som dufal, ze tam bude vtedy, ked ma davat kontrolny impulz na kontrolku brzdovej sustavy. Teraz ma napada, nemozem to pripojit ku starteru?