klepanie pri volnobehu a pustenej spojke!!!

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 28.07.2004 do 09.08.2004, založil/a
řadit dle data
22:11:57
09.08.2004
Vašo
caute, no nebudete mi asi verit uz som vyriesil tu zahadu, ked som otvoril krytku na spojkovovom valci a pozrel sa na spojku videl som pruzinu co drzi lozisko a bolo polamane na 3 kusy !!! vymenil som ho a uz je vsetko v pohode. dik caute
23:49:15
06.08.2004
Vašo
nazdar uz som si myslel ze to nevyriesim ale velmi pekne ti dakujem ze si mi pomohol. o mesiac idem vyberat motor lebo chcem odlahcit zotrvacnik a remenicu tak to pozriem. este raz dik.
17:34:58
06.08.2004
Štěpán
Mel jsem to take,je to v pritlacaku.Je tam centralni pruzina a ta je pojistena takovym dratem,a ten je uvolneny a jako by zvoni,kdyz je seslapla spojka,pritlaci ho a on ztichne,ze jo?Myslim ze oba mluvime o tom samem.Ten muj pritlacak mel najeto asi 650Km :-)
00:16:50
29.07.2004
Tomáš SK
Mno, ak s tým jazdíš tak, že ti gumy pískajú, možno si to prehrial alebo sa ti tam niečo uvoľnilo. A spojka by ti nemala zaberať až pri vrchu, to potom hrozí, že ti bude spojka stále šúchať a prehreješ spojku aj zotrvačník a popraská ti to... tak sa to píše v múdrych knihách a nemám dôvod tomu neveriť. Daj vedieť, čo to bolo (asi to nakoniec rozoberieš).
00:42:03
28.07.2004
Vašo
prosim pomozte mi lebo ja nemam sajnu co s tym je. motor je po GO 2500km nova spojka aj lozisko ale pritlacak je stary. ked sa zahreje motor a mam pusteny pedal tak to klepe ale ked ho stlacimm tak to prestane alebo ked zvisim otacky, zacalo to klepat asi pred 300km. moze to robit priltacak ale to je asi blbost nie?? spojkovy valcek je na doraz a spojka zabera az pri vrchu ale na 2 st. gumy na asfalte zapiskaju. posledna vec co ma napadla ze to moze robit hriadel prevodovky na spojke. prosim poradte. dakujem
Extreme Tyres