skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
nápravnica Felda do Fava
prohledat
14 příspěvků (zobrazeno 1 až 14) od 28.11.2007 do 26.09.2008, založil/a michalkatka
-> secult: aký úchyt s Fava?
ja som tie diery prevrtal na favoritacke rozmery a uchyt som dal z favorita povodny
tak som to spravil, nápravnicu som upravil tak že som to sklepal do rovna a navŕtal diery podľa potreby...
aj... skoda.panda.cz/forum/view topic.php?p=134660 skoda.panda.cz/forum/view topic.php?p=138113
aj... skoda.panda.cz/forum/view topic.php?p=134660 skoda.panda.cz/forum/view topic.php?p=138113
jo, dík kuknem na to...
Pokud jsem dobře pochopil chceš dát nápravnici se stabíkem z feldy do fava zde odkaz favoweb.skoda110r.cz/arti
cle.php?id=61 koukni prohlidni myslim si že je tam vše.
1. nemám foťák
2. auto je dosť daleko odo mna a aj tak sa k nemu do leta nedostanem(resp. pod neho)..sorry
2. auto je dosť daleko odo mna a aj tak sa k nemu do leta nedostanem(resp. pod neho)..sorry

ja to hodlám robiť až na jar, takže keby sa ti odarilo to nafotiť tak by som bol vďačný..
ja mám auto na dennodené jazdenie...
ja mám auto na dennodené jazdenie...
no tak to neviem...ja to mám ako showcar a občasné jazdenie, takže u mna je to zatial v poho...a ja to mám uchytené na oboch koncoch šorbami, na felde je jeden koniec zasunutý do nápravnice a druhý šrobovaný...takže nevidím u mna problém nejakého neprecízneho uchytenia...ale tak šeličo sa dá vymysleť...

to je dosť jednoduché, ale v tých úchytoch je to dosť namáhané, tak to chcem precízne...
fotky nemám...ale tak ramená len nahodíš, prišrobuješ stabík na ne a na napravnici si pozreš ke je vhodné spraviť úchyty na neho...a pak som už len vyvrtal diery a priskrutkoval...
a máš nejaké fotky ako si to urobil?, aj tá varianta by ma zaujímala...
nazdar..neporadím ti ako dať nápravnicu z feldy na favo, lebo ja som sa vysral na to, ale dal som ramená z feldy na favo nápravnicu a úchyty na stabík som proste vyrobil na favo nápravnici....a do budúcnosti by som plánoval už len nápravnicu aj ramená vystužiť a hotovo...

vo fóre tu moc neprispievam, ale poprosil by som o radu, prípadne aj výpomoc s vedomosťami, jedná sa mi o montáž stabilizátora...
mám Favo (aj v ID karte) už mám aj nápravnicu Felda so stabíkom, ale chcem poprosiť o radu ako uchytiť nápravnicu pri zadných silentblokoch, na Felde je to inak tvarované ako na Fave.
v podstate ám dve možnosti:
1, použijem Favo silentblok ale na nápravnici musím upraviť, alebo teda vyrovnať dosadaciu plochu na kasňu (Favo to má rovné a Felda tvafované pre väčší silentblok).
2, použijem všetko Felda a dám si vyrobiť podložku medzi nápravnicu a kasňu, ale potom mi os silentbloku pôjde cca 15mm od kasňe oproti pôvodnému...
mám aj zadnýstabilizátor, ale ten mi je jasný, do tých trojuholníkov navŕtať diery a uchytiť to pevnostými skrutkami.
mám Favo (aj v ID karte) už mám aj nápravnicu Felda so stabíkom, ale chcem poprosiť o radu ako uchytiť nápravnicu pri zadných silentblokoch, na Felde je to inak tvarované ako na Fave.
v podstate ám dve možnosti:
1, použijem Favo silentblok ale na nápravnici musím upraviť, alebo teda vyrovnať dosadaciu plochu na kasňu (Favo to má rovné a Felda tvafované pre väčší silentblok).
2, použijem všetko Felda a dám si vyrobiť podložku medzi nápravnicu a kasňu, ale potom mi os silentbloku pôjde cca 15mm od kasňe oproti pôvodnému...
mám aj zadnýstabilizátor, ale ten mi je jasný, do tých trojuholníkov navŕtať diery a uchytiť to pevnostými skrutkami.