zdar nevite nekdo kde se da dobre a levne opiskovat motor a naprava??nejlepe severni zapadni stredni čechy.dik SNAZAR@seznam.cz
17:42:21 19.03.2004
BlackSUN
2 K.D.B.: Kde pískuješ? Já sem taky z Kladna a nechávám si věci dělat u jednoho zámečníka ve starý podlovce nevim jaxe to menuje trefim tam autem :-)..
"Pískuje" ocelovou drtí a myslim, že za dobrý ceny, přední nápravu nevim kolik by si řek, ale příčňák i s pohlinikováním svodů a parohů včetně opískování 250 mě vyšel.. Kdyžtak se můžem nějak domluvit že ti to ukážu kde to je nebo tak..
Pak vim ještě o jedný pískovárně u tý elektrárny taky u poldovky, tam sem nechal dělat kola, ale protože byly prej hodně členitý a blbě něčim nalakovaný tak si řek 300 za kus... Taky muzu ukazat kde to je. Ale nápravu bych dal k tomu zámečníkovi a víc jak 500 bych za to asi neviděl..
17:29:01 19.03.2004
zdanny - zrušená registrace
Plzni, presneji v Letkove u Plzne je verejna piskovna, kolik bude chtit za napravu nevim,ale za jden disk si pocita 100 Kč, telefon sam nevim,jezdim tam radeji vzdy osobne.
20:05:50 08.03.2004
K.D.B.
Sháním nového pískaře, můj začíná být jaksi drahý... Kolik Vás vyjde přední náprava ? Díky za kontakt.