Spojka

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 23.10.2002 do 04.11.2002, založil/a
řadit dle data
23:04:32
04.11.2002
Boss - zrušená registrace
Jak propadl?Jako že se nevrátí až nahoru,nebo že prostě zabere až níž?Protože uplně do horní polohy to vrací pružina..A ta mi dvakrát praskla a pak je to opravdu divnej pocit,když ten pedál jenom tak navolno leží a vrací ho vlastně jenom ten tlak té kapaliny..:o))
12:48:12
04.11.2002
lukas
propad ??? - to je divny - kdyby se ti sjelo oblozeni tak by spojka zacla brejt vejs a vejs az pak vubec - tohle je divny - a muze to byt budto valecek nebo nejakej dalsi pruser - ze by se ti oblozeni zvlnilo atp. - to by i projevama vypadalo - ale to by ti to silene mlatilo pri zaberu. Mozna to bude jen valecek - kdyz ti zacne brat niz vypada to na pokles tlaku - tj. asi ti odchazi nebo je jenom zavzdusnenej- moznosti je nekolik.
20:46:01
23.10.2002
flico
No mozno staci nastavit vypinaciu tycku na spojkovom valci (vzadu pri spojke)
15:33:34
23.10.2002
Ondree
Mám problém! Mám Š 105 L, r.v. 1985, sériovka bez úprav a poslední bodou jsem zkoušel v nadměrné míře gumovat. Stalo se mi, že se mi "propadl" pedál spojky o něco níže, má teď menší dráhu a posledních 5 cm jde dost ztuha. Ale zabírá pořád stejně a řadí taky vypíná taky dobře. Jen mě štve ten pocit při prošlápnutí. Co to je? Obložení to asi nebude, ložisko taky ne, předpokládám spojkový váleček...Poradíte mi? Díky všem. Jinak zdravím všechny Škodiče!!!
Extreme Tyres