skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Gumy do pružin
prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 23.01.2004 do 31.01.2004, založil/a
-> pex: tak tak.
No já nevim ale když byli na škodovce vytahaný pružiny tak se to podkládalo tak že se vytáhnul silentblok z kastle a pod něj se udělala podložka ze železa nebo pertinaxu.výsledek byl stejnej a neni to vůbec vydět.Takhle se to běžně dělalo v servisech.
Tohle vaše řešení vypadá jak když si děti hrajou.(bez urážky),ale jestli máte pocit že je to potom tvrdší....
Tohle vaše řešení vypadá jak když si děti hrajou.(bez urážky),ale jestli máte pocit že je to potom tvrdší....
to pero je zlomené i bez tech gum. Proste to trochu ztvrdlo a nenaklani se to tolik, zadek je výš a kola automaticky rovněji
taky by mě to zajímalo...tipoval bych to na prodloužení nebo ztvrzení.já osobně tam mám asi 3,5 cm podložky z tvrdopryže.a péro je krásně rovný,ne jako na fotce zlomený.
K čemu je taková příšernost dobrá???

Na fotce to je docela bezva.
Neposlal by mi to někdo na dobírku???
Do PLR to mám zruky.
Prosím.
Neposlal by mi to někdo na dobírku???
Do PLR to mám zruky.
Prosím.
mam to ja i bracha a par našich kámošů, kterým jsem to kupoval, stálo 3,5ZLOTYCH
mate na mysli něco takového? Je to možné koupit v polském Těšíně v jedné mototechně na kruháči směr Katovice Bielsko Biala
-> Marko: Tak uvažuj 

No ja zkusim pozjistovat kde by se jeste daly sehnat. Jinak doma mam jeste asi 3 nebo 4 kousky, ale uz rozrezane na ctvrtky (to by ale stejne asi nevadilo, stejne by jste si je rezali). Budu uvazovat, jestli bych se jich nechtel zbavit :-)
ja je chci taky
Někdo je tady dělával z nějakého žiguláckého těsnění. Také by mě to zajímalo.
Zeptejte se Marka, (Marko) ten s tím tuším přišel jako první
Taky by mě to zajímalo
11:54:07
23.01.2004
23.01.2004
Před časem jsem tady sháněl gumový podložky mezi závity zadní pružiny.Oblítal jsem všechny možný krámy a nikde je v životě neviděli.Nemá někdo tip kde je mají?Popř.neválí se někomu doma?Dík