Forman r.v. 92 palivoměr skáče

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 08.01.2004 do 09.01.2004, založil/a
řadit dle data
21:27:41
09.01.2004
Alan
Něco podobnýho mi dělala maj 125.Když sem zapnul zapalování tak ručička normálně naběhla,ale až na plnou nádž i když tam nic nebylo akorát svítilo hladový voko1 (no prostě mi to ukazovalo pořád plnou).Tak sem vyndal ten budík , vyhodil dal novej a je to ok!!!
20:52:17
09.01.2004
Milošek
tohlemi delal palivomer na 125 moji!!!

je to pouze a jenom v ukostreni todho plovaku!!!odklopil jsem zad,. sedacky vystouboval ty srouby co drzi cele teleso toho plov. a pod nim jsou takovy dva plisky co maj za ukol to kodstrit staci je prihnout aby se dotykaly nadrze zevnitr-kdyz je das zvenku nebude to tesnit a bude ti tam smrdet fuell!jinak jednoduse to zkusis tak ze az ho vytahnes dotknes se tou tyckou na ktery je plovak kastle a uvidis co to bude delat(zapni si zapalovani...)a zkus snim hejbat tim zjistis jestli je draha potaku v poho...atd.
10:24:21
09.01.2004
Palic - zrušená registrace
no ja bych to tipoval na nejakej prechodak na vedeni kabelu od plovaku k palubce, neventuelne je nekde kablik prosouplej a proto to takhle hapruje. takze nejdriv kouknout na plovak, pokud je v pohode tak na budik a nakonec se mrknout na kabely.........
16:04:11
08.01.2004
Dino
presne jak rika vici, vyndat plovak a kouknout jestli se nezaseknul jezdec, me uz se to taky stalo
14:41:25
08.01.2004
Vici
vyndat a zkontrolovat jestli neni porusena odporova draha snimace..
14:41:02
08.01.2004
Vici
kaput plovak v nadrzi bych tak tipl.....
13:16:38
08.01.2004
Jirik
Já bych hledal fehler v elektroinštalácii. Favoriti jsou na to hodně choulostivý. Zkus to nechat u nějakého autoelektrikáře proměřit (ten budík, ta nádrž by měla snad taky jít - neznám moc fávy).

Kámošovi dělal budík to samé. Až ho uvidím, tak se ho zeptám, jak to (a jestli vůbec) vyřešil. Jinak problém měl totožný.
13:00:47
08.01.2004
Zdenok
Nazdárek. Zase vás zneužiji. Nečekal jsem, že se mi ozve tolik čtenářů na můj předešlý dotaz ohledně topení ve fáčku (mimochodem tuto sobotu se na něj vrhnu a dám vědět jak jsem dopadl). Mám další problém. Natankuji plnou nádrž. Ručička ukazuje plnou. Jezdím a ručička stále na plno. Až spotřebuji pár litrů benzínu ručička klesne na polovinu a lítá při jízdě od poloviny na plnou, dejme tomu po 3s intervalech. Jezdím dále a po pár ujetých litrech ručička ukazuje prázdno. Už ani nevylétne do poloviny. Rezerva nesvítí. Je něco s ukazatelem na palubce, nebo je něco s čidlem v nádrži ? A nebo úplně něco jiného ?
Extreme Tyres