skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nefunkční brzdy
prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 09.10.2002 do 14.10.2002, založil/a
10:34:17
14.10.2002
14.10.2002
Luděk
Pokud jsi měnil jenom brzdový válec.tak to stačilo odvzdušnit jenom na něm,tzn. při sešlápnutém pedálu povolit oba šrouby s trubkama.Jinak nejlepší způsob odvzdušňování není šlapání,ale tlačit vzduchem zkrz víčko na kapalinu,protože při šlapání jsi jednak mohl kapalinu zpěnit (to když šlapeš rychle) a jestli se Ti tam někde něco utrho,tak to máš teď ucpaný a to tlak pedálu,resp. válce nepřemůže. Vychážím z toho,že je repasovanej válec OK.
13:49:15
09.10.2002
09.10.2002
lukas
1) No pokud mas dobry hlavni valec tak by melo stacit odvzdusnit
2) kontrolka na brzdy v palubce je delana jenom na "proslap" pedalu - tj. je potreba vypinac po odvzdusneni - prepnout zpatky - ale absolutne nema vliv na funkci brzd ;-) proste jenom signalizuje "pozor pedal je moc nizko asi mate moc sjety brzdovy oblozeni nebo vam to nekde vypadlo nebo vam chcije brzdovka - delejte s tim neco :-)))))"
3) slysel jsem kdysi od nekoho ze se brzdovy valce konzervovaly nejakym sajrajtem - ja daval novej jen jednou (a jednou na kamosove aute ale z vrakoviste) a ten byl - a podle me by mel byt konzervovanej pouze brzdovkou.
Vypada to ze se ti nekde ucpala hadicka zkusil bych asi povolit inkriminovany prasatko a proslapnout to aby brzdovka zacla tyct. funkci brzdovyho valce muzez zhruba odzkouset tak, ze odsroubujes trubky a zkusis jestli vytlacuje brzdovku.
4) samozrejme nemuzes vedet co sis koupil za srace kdyz je repasovanej (jestli tam nekdo neco nevykurvil)
2) kontrolka na brzdy v palubce je delana jenom na "proslap" pedalu - tj. je potreba vypinac po odvzdusneni - prepnout zpatky - ale absolutne nema vliv na funkci brzd ;-) proste jenom signalizuje "pozor pedal je moc nizko asi mate moc sjety brzdovy oblozeni nebo vam to nekde vypadlo nebo vam chcije brzdovka - delejte s tim neco :-)))))"
3) slysel jsem kdysi od nekoho ze se brzdovy valce konzervovaly nejakym sajrajtem - ja daval novej jen jednou (a jednou na kamosove aute ale z vrakoviste) a ten byl - a podle me by mel byt konzervovanej pouze brzdovkou.
Vypada to ze se ti nekde ucpala hadicka zkusil bych asi povolit inkriminovany prasatko a proslapnout to aby brzdovka zacla tyct. funkci brzdovyho valce muzez zhruba odzkouset tak, ze odsroubujes trubky a zkusis jestli vytlacuje brzdovku.
4) samozrejme nemuzes vedet co sis koupil za srace kdyz je repasovanej (jestli tam nekdo neco nevykurvil)
09:23:27
09.10.2002
09.10.2002
RedWorm
Kdo z vás jste měnil hlavní bzdový válec ? Zajímalo by mě co je potřeba po namontování udělat .Přestaly mě fungovat bzdy a bzdový pedál jsem prošlápnul až k podlaze .Před týdnem jsem dával nové pakny do zadu ,kontroloval prasátka a všechný kola jsem odvzdušnil.Nikde pod autem není viděl únik kapaliny.Takže když se mi vyskytl tento problém ,tak se mi zdálo ,že jediná možná vadná věc je bzdový válec.Nelenil jsem a šel jsem si koupit v krámui starší repasovaný válec (ccla 280 Kč - za nový chtěli 780 Kč ).Po namontování válce a dolití kapaliny jsem začal odvzdušňovat kola.Když jsem byl u posledního čtvtého zadního kola a z odvdušńovacího ventilu utíkala kapalina se vzduchem (myslel jsem si že už to budu mít hotové ) přestala mi jít do tohoto zadního kola kapalina .I po odmontování bzdové hadice z bubnu kapalina po sešlápnutí vůbec neteče.Prostě tam není ! Nádobka je plná a svítí mi výstražná kontrolka v palubce .Jo hlavně auto vůbec nebrzdí pedál jde prošlápnout k podlaze .Fakt už nevím co stím .