skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Prosba o virtuál :)
-> Syny: Teoreticky

Omlouvam se, ze taham stary tema, ale nechci delat novy... Umel by pls nekdo z cernejch plechovejch disku udelat bily na fotce auta, kterou bych dodal?
jak se vam to muze libit? ani jedno neni oranzovy
me se libi oboje, spis ty eMkovy

me se libi oboje, spis ty eMkovy
na rohle eMkovy lampy, ale ty kapky sou jinak hezci - muj nazor...
-> charon: Oni zehlicky vypadaji pekne ale na tohle se to nehodi..
NAhodou, v mimoni na sprintech jezdil cernej rapid se zehlickama a me se to fakt libilo, o tom celkem uvazuju. Zjara.
-> Pavel Korbelář: jj.., nechám tam teda ty eMkový.. pro žehličky se hodí hladká kapota....
mno asi takhle kdybych si s tim fakt vyhrál tak by se mi to líbilo víc s těma užovkovejma ale takhle ee
Mně se to taky víc líbí s těmi M-kovými lampami.
-> Mr.Din: žehličku si schovej pro starou, na tohle patří eMkové lampy

-> Mr.Din: me se teda taky uzovkovy zehlicky libej vic ale na takovyhle styl auta se to moc nehodi to vydis ne?
-> havlik: kdybys mě to neřekl tak na první pohled si toho ani nevšimnu. Jen jsem na to poprvý kouknul a říkám dobrý...
-> Honza M: hm a to že to levý světlo tam vůbec nesedí je jedno že to mě sere víc než celý osvětlení

-> havlik: ještě osvětlení SPZ
ale jinak dobrý

-> havlik: dík.., stejnak ale váhám... :)
-> havlik: jů to je ale hnusně udělaný no ale pro přibližnou představu stačí

-> Pavel Korbelář: MÁM NA MYSLI PROSTĚ TAKOVÝHLE BARVY, AKORÁD MI TAM PROSIM VÁS NĚKDO DEJTE ČELO Z UŽOVKY... jé sorry omylem se mi zapnul Caps lock :

fabriky

-> Mr.Din: jake sou barvy fabryky LR?
potřebuju, aby mi tady někdo šikovnej, na VT, zkusil udělat, eMko v barvách fabriky zezadu z profilu, a do zadu dát užovácký čelo, a LR vanu, zajímámě jestli to pujde k sobě... díky moc za pomoc :)