JAk se projevuje spatny pritalcak

prohledat
25 příspěvků (zobrazeno 1 až 25) od 20.09.2003 do 26.09.2003, založil/a
řadit dle data
18:24:52
26.09.2003
jb
taaaaaaaaak je tam nove lozo ..terie dve byl spatny pritalcak uz pred vymenou loza ten posral i to nove lozo ? co vy na to? bylo tam pilin uvnitr pritalcaku hnus..tak a pokud bych mel takove stesti jako s brzdovyma valcema ktere sem menil trikrat tak snad uz to bude OK.. nezbyva nez doufam protoze je to pakarna ..jo koupil sem i tu pruzinu na ibjimce i kdyz byla nova takova schiza
11:37:05
25.09.2003
Martin
No kdyžtak o tom přemejšlím, mohl bych to zkusit na tý náhradní nápravě. Každopádně dík za info.
09:43:34
25.09.2003
Saky
a slozis to tak ze naklepnes velky lozisko do ramene z vnitrni strany nandas hridel do ktery zacnes busit nebo lisovat a prorazis ji az na doraz musis to necim podlozit na druhy strane vhodny na to jsou ty dve stary loziska ktery ti zbydou pak naklepnes to maly lozisko a na to uz musis mit presnou trubku prez kterou to doklepnes nadoraz musi ta trubka bejt takova aby dosedla na oba krouzky loziska (ne jen na vnejsi ale i na vnitrni) jinak to lozisko skurvis a pak to dotahnes maticema a je to prace na pul hodiny na jedny strane, kdyz uz to budes mit rozebrany tak je dobry to oipskovat ovarit podle LA natrit atd
09:39:42
25.09.2003
Saky
pokud na to budete dva je lepsi nemlatit primo do ty poloosy ale pres nakej trn kterej nasadis do ty diry po zapichu
09:38:30
25.09.2003
Saky
kdyz budes mit rameno povolis obe matice na kazdy strane a pokud teda nemas lis tak par ran tezsim kladivem z vnitrni strany, pokud se trefis kladivem vzdycky presne tak ten zavit nezkurvis protoze je dost osazenej pokud se parkrat trefis blbe tak je po zavitu takze je lepsi namontovat tam matici, (no lepsi to je lisem) das par ran a cela poloosa ti vyjede i s tim velkym loziskem pak vezmes nejakou trubku (kulatinu) vhodneho rozmeru a vyrazis z venku to maly lozisko co je vevnitr
09:12:48
25.09.2003
Martin
Ale jak se to ložisko dá z tý trubky vyndat ? To mi hlavně není jasný. Nemám žádný vhodný stahovák. Ale je fakt, že mý levý zadní ložisko se už pěknou dobu hlásí o výměnu (ale vžycky sem ho přeřval rádiem 1 ).
09:02:39
25.09.2003
Saky
hm a jak si delal predni napravu? tam je pripravku podstatne vic-) zadni se fakt da s kladivem vpohode napasovat samozrejme ze je lepsi lis o tom zadna ale da se to osobne si myslim ze na zadni naprave je min prace nez na predni
09:00:30
25.09.2003
Martin
-> Saky: Právě těch ložisek se bojím. Když jsem koukal do Andrta, co k tomu používá za přípravky a jak je všechno nalisovaný, tak snad raději nápravu vyměním za náhradní. Ale až tadle definitivně doslouží.
08:56:11
25.09.2003
Saky
generalku zadni napravu si udelas sam, resp pokud si udelal generalku predni nevidim duvod proc bys neudelal zadni, jedinej problem je s loziskama ty se vylisujou nebo se daj v pohode vyklepat kladivem kdyz nemas lis..
21:06:14
24.09.2003
Martin
-> jb: Jseš na tom stejně jako já. Všechny peníze utopím v autě. Celé prázniny probíhala kompletní GO. Akorát se chystám, že sepíšu všechny nakupované díly (schovával jsem si všechny paragony) a sečtu to. A čekám také dost hroznou částku. Na tom autě je snad už všechno nový a furt je co kupovat. Ještě teda nemám zgenerálkovaný zadní nápravy - jsou už slyšet ložiska, ale do toho se mi vůbec nechce, protože to si sám neudělám. Zatím mám komplet GO kasle+lak, brzd, spojky, motoru, přední nápravy no a to by mohlo snad nějakou chvíli vydržet.
21:05:54
24.09.2003
jb
chtel sem napsat ze na brzdach mam puvodni akorat bubny fakt ted sem kupoval estenove pistky jako bonbonek .. sorry za chyby net jedrahy a musim prispet na ucet pokud bude vysoky a to by nebylo na benal :)
20:53:56
24.09.2003
jb
uz to auto vyslo na nejmini 50 litru a porad mi este treba tece topeni a skvrka buben ale sem sakra student a uz tak nikam nechodim a nechlastam atd.( nidz sem nechlastal fakt) vse sebere auto i moje slecna uy mi kupuje veci na auto kdyz mam narozky nebo tak .. tedkom mi koupila hever za 400 kila hec. nesralo by me to tak kdyby sem nemyslel ze dam chvilku pokoj svina auto dal sem 11 litru tred do auta s tim ze bude OK. novy motor,GO predni napravy rizeni dutina spodek spojka zadni naprava naplne a hovno sere me furt ..sice motor a tak je super ale porad to nemuze byt bez chyby aspon takove ktera neni funkcni jdu spat cus ..
20:47:33
24.09.2003
jb
mam 4 ku ale motor za mesic po 4 te vcen se mi nechce !!!! a otravovat kamose s garazi taky ne sice nem uz motor nepada :) a tam a zpet a 3 hodky ale mam strach z kamenu na poloose este sem to nerobil a vim ze nic moc ..jo to felda jen zacvakne tisicihran a jedem.. a z tech brzd si nic nedelej ja ma akorat puvodni brzdy investice tak 7 litru
19:18:48
24.09.2003
Martin
-> jb: To je asi osud všech škodovkářů. Opravovat, opravovat a když už je všechno nové, tak zase opravovat. Já už rok dělám brzdy, mám všechno nový a furt to brzdí naprd. Takže asi každý má své.

A co máš za převodovku ? Čtyřkvalt se nechá sehnat celkem v pohodě. Ale v případě výměny bych asi raději sehnal pětikval. Ale je to hrozná práce, minulý týden jsem prohazoval čtyřkvalt s pětikvaltem a byl to hnus. Všude po garáži tekl olej a sajrajt.
18:51:18
24.09.2003
jb
nazvoslovi je ted jedno protoze to dela tak tak ja sam pouzivam oba pripady pro seslapnutou spojku..ALE pritlacak vymenen a dela to zas kur.. uz chapu GETEXE kdybych mel na jine auto tak tohle leti..uz me nebavi vydrzim dost tri roky stalych oprav ale sakra to uz je moc vse nove a furt... a prevodovka se mi davat nachce nova a¨v pondeli uz musim do skoly
00:21:27
24.09.2003
Tomáš Černý - zrušená registrace
no tim nazvoslovim bych si nebyl jistej. Osobne to cejtim zrovnatak jako Jungle man, ale lidi to rikaj presne naopak, vyslapla = seslapla

takze pozor. Ale hlavne, ze si rozumite.
22:47:57
23.09.2003
Martin
No tak to může dělat i ložisko v převodovce. A s tim se asi nevyplatí nic dělat. Mě taky s vyšláplou spojkou začne pískat ložisko a poněvač mám nový spojkový i setrvákový ložisko,zbývá už jen nějaké v převodovce a pokud to nedělá vysloveně bordel a převodovka se nějak nehřeje, vykašlal bych se na to.
18:07:12
23.09.2003
JungleMan
vyslapla = neseslapnuty, seslapla = seslapnuty
16:22:37
23.09.2003
Martin
Ještě bych se optal vyšláplá spojka znamená, že je pedál sešlápnutý nebo ne ?
15:48:20
23.09.2003
jb
trochu to dela ryhu vzdycky ..ael jak rikam me to delalo jen obcas a lozo si svistelo ..
15:47:15
23.09.2003
jb
je o 190 a loza vim ze sou jine koupil sem na 190..
21:31:43
22.09.2003
Martin
-> jb: Je to 180ka nebo 190ka spojka ? Jáá jsem minulý víkend měnil kamarádovi spojku a přišel jsem na zajímavou věc. Měl 180ku spojku ještě s pružinovým přítlačákem. A když jsem kupoval nový ložisko, který bylo totálně KO,tak jsem zjistil, že ložiska na 180ku a na 190ku jsou jiná. To 180kový je plochý, zatímco 190kový má takový nákružek. A projevilo se to tak, že to ložisko tím nákružkem vysoustružilo do těch pacek přítlačáku pěknou drážku.
20:36:18
22.09.2003
jb
hele lozo je nove a dela to jen obcas asi to vypada ze byly nejak spatne pruziny na pritlacaku jinak to nevidim ... uvidim ted to je vymenene - pritalcak tak uvidim. bylo tam nastrouhano nejak moc pilin hilnikovych a lozo to nebylo ..teorie: pritlacak tlacil krive a lamela se prohla a vytlacily se nyty ktere se ostrouhly a vyhraly pritalcak a proto takovy ramus..jinakneivm
23:21:58
21.09.2003
Samantus
ja bych to tipoval na KO lozisko
22:57:05
20.09.2003
jb
nebo talirova pruzina lezou z toho hrozne zvuky pri vyslaple spojce..sice sem ho koupil ale jenom ze zopfalsvi protoze jedine ten je starej a delalo to i pred vymenou loza a lamely. dik
Extreme Tyres