nemusi se menit volantova tyc, staci k tomu volantu koupit redukci ktera se driv pouzivala mezi starym typem volantovy tyce a novym volantem, pak uz to jde normalne zandat problem je ovsem v tom ze ten ctyrramenej je dost vysunutej proto to chce zkratit volantovou tyc, staci ji vzit do soustruhu o cca 3cm zkratit vyrobit novy zavit novou dosedaci plochu pro tu redukci a tu redukci kvalitne zavarit pro jistotu je dobre ji jeste provrtat nejakym cepem a zavarit ten cep
kdyz jsem daval favo volant na rapida tak se rezat muselo. volant z e stare feldy je na prd. chce to ctyrramenny. jenze to by se musela menit i volantova tyc a to netusim jak by do skodovky slo.
2Tomas Cerny: Vim ze u volantu z fava to chce orezat vzadu kus toho ipuru, jinak to drhne o ty plasty co krejo lukasy. Pocitam ze u feldackyho to bude to samy
Úplně v pohodě . Mám tedy starší typ , bez airbagu - co se prodává pro ty první felicie.Matici jsem použil původní a na tisícihran volant perfektně pasoval . Jestli je o trochu jinak jsem si ani nevšimnul.Jezdím tak už dva roky - vše v pohodě . Prošlo to i technickou a klakson spíná tlačítko ve volantu .