Tak jsem se včera pustil své druhé škůdky,kterou jsem vyměnil s kámošem za autorádio a používám ji k přepravě fšeho možnýho a tahám ji jak po silnicích,tak po našich luzích a hájích.Končí mi tenhle měsíc technická,tak chci jednou vyskoušet jaký to je regulerně projít tímhle cyklem.Sehnal jsem přední blatníky za 500,- oba,čož je myslím super cena a včera jsem se pustil do výměny.Nejdříve jsem v prostředku kufru vyvrtal díru,abych vypustil tak 4 litry vody,který se v něm nějak objevily,sundal jsem oboje přední dveře,nárazník,habnu... a povolil ty 3 šrouby,který drží ve sloupku blatník a pak - dá se říct,že jsem ty blatníky ze škudky sloupnul jak šlupku z pomeranče.Nejhorší je,že to vyvaření půjde dost blbě,protože zdravej plech je snad až na střeše...No snad to nějak dopadne.v podlaze,tuším,jsou taky 2 dirky.Prahy jsou slušný-cáknu je zevnitř,taky se mrknu na lehké netěsnosti u motoru,dám ji nový olej a svíčky,no snad projde do jara vydrží a pak...Někdo mi naznačoval,že se nechá sehnat už naohybaný plech,který se akorát naboduje na ty vyhnilý nosníky...Doma nějakej plech je,ale srát se s tim-to se mi fuckt nechce...Stejně si na jaře koupim hundrtku...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Koroze...
prohledat
1 příspěvků (zobrazeno 1 až 1) od 26.08.2002 do 26.08.2002, založil/a
10:18:03
26.08.2002
26.08.2002
Bery