Ocot

prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 13.07.2003 do 22.07.2003, založil/a
řadit dle data
13:00:45
22.07.2003
Juro
ale ved to ma moze potom porazit, ved do tej hlavy som uz dost investoval a to mam neskutocne obmedzeny rozpocet.

ja som ju dost cistil, a fakt som tam nic nenasiel, som si takmer isty, ze nie je prasknuta.
11:11:19
22.07.2003
Jirik
Nemůžeš tam hledat trhlinu jak na sopce 1 . Může to bejt jenom mikroskopická trhlinka. Právě proto je celkem málo firem které hlavy opravují. Je to celkem náročné opravit tak aby to zase správně fungovalo a těsnilo.
08:56:57
22.07.2003
Juro
Zdravim, tak som to cez vikend robil. Hlavu som preskumal, nenasiel som ziadny naznak praskliny. Dal som tam nove tesnenie (to so silikonovym pasikom), ale stale to nie je v poriadku. Vcera som vybral sviecky, tretia bola mierne vlhka. Voda sa mi netrati, ani olej. Uz si s tym neviem rady. Skuste mi prosim dat nejake rady, na co by som sa mohol este pozriet.

Juro
13:24:28
17.07.2003
Juro
usudili sme, ze by to nemalo vyznam, ale hned po svadbe sa do toho pustime :-))

dnes by som to chcel skusit pooperovat, tak dufam, ze sa mi to poradi

Potom este budem dokoncovat otackomer, uz ho robim dva mesiace, ale vyzera to nadejne
12:05:58
17.07.2003
Luděk
2Juro: tak doufám,že jste se nedali do vzájemný výměny genetických informací,neb by se mohlo podařit špatný miminko1
16:49:35
16.07.2003
Juro
dakujem za rady, dufam, ze sa to uz podari a bude mi to fungovat. Dnes mam asi zly den, nic sa mi nedari a frajerke tiez :-(((
16:14:11
16.07.2003
Luděk
2Juro: určitě kup to s tím páskem,krásně to těsní je to novější technologie a pracuj pomalu a pečlivě,páč je to pořád rychlejší než 2x rychle a na houby.40
15:49:09
16.07.2003
Juro
To som cely ja, lebo vzdy nieco nespravim dobre a musim to prerabat. Stve ma to, lebo motor rozhodim aj zlozim popamati aj o polnoci :-((((( To som cely ja.

Dufam, ze to nebude ta hlava. No pojdem teraz kupit dalsie tesnenicko, kolega mi hovoril, aby som urcite kupil to a tym cervenym pasikom, ze to bez neho je dobry smejd, ake mate skusenosti vy s tesneniami??
15:42:37
16.07.2003
Luděk
2Juro: jasně,nebyly by všechny 4ři svíčky mokrý,spěchal jsi a nesedlo Ti těsnění,tak to rozdělej a předělej a podívej se na přesahy vložek,jestli se Ti to nehnulo.
15:02:33
16.07.2003
Juro
kolega mi hovoril, ze to bude jednoznacne tesnenim, ktore nesadlo a preto to znovu robi. Ked som to zlozil, motor bezal asi 20 min, lebo som to preplachoval a menil tam asi tri krat celu vodu. zbytkova voda tam teda nemohla byt. a ked by bola praskla hlava, asi by neboli vsetky sviecky mokre, alebo sa mylim???
14:52:55
16.07.2003
Luděk
2Juro: no,jestli jsi to neprohřál a neprojel,aby se to vysušilo,tak to byl ještě nějaký zbytek vlhkosti.Pokud né,tak máš někde ve vodní cestě vyhlodanou díru a to se těžko po netu odhaluje.
14:38:47
16.07.2003
Juro
Zdravim,

v sobotu som to dal dokopy, v nedelu prestartoval, vsetko v pohode. Teraz som prisiel k autu, a zase vsetky sviecky mokre (a neslo to samozrejme natocit). Vycistil som ich, nastartoval a auto sa chovalo normalne, z vyfuku ziadny dym ani vodne vypary. Neviete mi prosim poradit, co by tomu mohlo byt a kade sa mi moze ta voda dostavat do valcov?????

Som z toho zufaly, dufam, ze hlava nie je v cudu!

Juro
20:32:09
13.07.2003
Juro
nie, to tesnenie bolo celkom nove, max. 5000km a ziadne uvarenie predtym. Motor bol totiz cely otvoreny a menil som na nom takmer vsetko.
20:05:31
13.07.2003
GeTeX
octem se hoši vyvařovaly karburátoru, on totiž když je horkej, tak je silně agresivní.
18:48:42
13.07.2003
King
Tři litry je docela dost. Minule jsem dával asi litr, projel to (cca 100km) a vypustil. Nebylo to těsnění už "nastřelený" po předchozím "vaření" ? Nechápu s čím by moh ocet uškodit materiálu těsnění kebule...
18:22:22
13.07.2003
Juro
V piatok vecer som do chladiaceho systemu nalial tri litre octu s tym, ze mi to vsetko precisti a v sobotu to vylejem. Motor som prebehol, presiel som asi 10km. v sobotu rano som prisiel k autu, ale uz som nenastartoval. Vsetky sviecky od octu!!!

Myslel som, ze ma ...., a frajerku tiez.

Tesnenie to nevydrzalo, hlava isla dole, vsetko vypustit. To tesnenie vyzeralo uboho a to bol iba 8%-ny ocot v pomere 1:3.

Nakoniec som to asi 3 krat cele preplachoval - pre istotu.

Nastastie sme na to prisli doobeda, stihol som este kupit nove tesnenie, takze do vecera som to poskladal, dnes uz bolo vsetko v poriadku.

Takze, bacha na ocot, on sa nezda.

Juro
Extreme Tyres