skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ochranny ram do felicie
-> TAZI: Jednoznačně to auto neprojde STK, ikdyž je ten rám podle homologace a má certifikat. Prostě na silnici to nemůže!
-> TAZI: Ne
-> TAZI: Ne
měl bych dotaz, jestli to auto potom legálně proleze STK nebo jak by se to dalo zlegalizovat do silničního provozu
kolik by mohl stát šroubovanej rám do eRka ?(jenom jednoduchej něco jako na obrázcích nahoře-ne žádny trubkový divočiny) díky
Petr Němec - NC Power racing
Výroba ochranných rámů
Zlín-Fryšták
604910832
603864062
577911159
Výroba ochranných rámů
Zlín-Fryšták
604910832
603864062
577911159
Tak jen pár fotek rámu od p.Němce
-> Bery: To jo, jako Němec ojnice pro Boleslav

-> Tomicraw: vzhledem k tomu,že sváří WRCčka pro Boleslav,tak kvalita bude minimálně slušná:-)
-> Bery: Jesně, teď jde o kvalitu co u p.Dlouhého nemůžu posoudit, protože jsem od něj žádný rám neviděl. Fotky budou nejspíš, až o víkendu, protože musím zítra na školení do Brna:(
-> Tomicraw: Děkuju za upřesnění!!
Němec.P - Lada 2105 VFTS
Němec.Z junior - VW Golf I 2,0 Kit M-2000 ccm.
Němec.Z senior je několikanásobný mistr ČSSR či ČSFR v závodech automobilů do vrchu ve třídě A-1600 ccm, rovněž s vozem Lada 2105.
Němec.Z junior - VW Golf I 2,0 Kit M-2000 ccm.
Němec.Z senior je několikanásobný mistr ČSSR či ČSFR v závodech automobilů do vrchu ve třídě A-1600 ccm, rovněž s vozem Lada 2105.
-> Tomicraw: tenhle rám stojí u Dlouhého 11000 - 12000,-Ale to co ty by jsi ušetřil na rámu,tak by jsi asi projel:-)
Jeho synové jezdí volný pohár s Golfem..myslím že tak to je že?
-> Tomicraw: No byla to blbá otázka nikdy jsem mu nevolal už třeba proto že rám do auta nechci jen jsem se o to zajímal.Jen jsem si myslel, že třeba nemá vyměřené trubky nebo tak něco..:))možná hloupost díky za upřesnění.
Vím, že Němec jezdí vrchy s Žigem a volný pohár s Golfem.A už se těším na tvoje fotky bo jsem fakt zvědavý.Ta cena je pěkná!
A jen tak otázka mimo...jak je to s rámem z CrMo? Bavil jsem se známým a ten mi tvrdil, že rámy z chrommolybdenu můžovu vevařovat pouze automobilky nevíte jak to doopravdy je?
Vím, že Němec jezdí vrchy s Žigem a volný pohár s Golfem.A už se těším na tvoje fotky bo jsem fakt zvědavý.Ta cena je pěkná!
A jen tak otázka mimo...jak je to s rámem z CrMo? Bavil jsem se známým a ten mi tvrdil, že rámy z chrommolybdenu můžovu vevařovat pouze automobilky nevíte jak to doopravdy je?
-> Bery:
-> Bedřich: Rám podle homologace FIA, příloha J. Hlavní oblouk 50x2mm, přední oblouk+vzpěry 40x2mm, patky 3mm plech. Jinak jednoduchý rám, žadné kříže, nic takového, šest patek jak to má být pro historiky a vzpěra ve dveřích, dozadu dvě příčky a mezi vzpěra. Cena 13000,- Zítra možná budou fotky.
-> Bedřich: Rám podle homologace FIA, příloha J. Hlavní oblouk 50x2mm, přední oblouk+vzpěry 40x2mm, patky 3mm plech. Jinak jednoduchý rám, žadné kříže, nic takového, šest patek jak to má být pro historiky a vzpěra ve dveřích, dozadu dvě příčky a mezi vzpěra. Cena 13000,- Zítra možná budou fotky.
-> Bedřich: A proč by nedělal rám do škody? To nechápu? Udělá rám do všech značek. Ještě, když sám jezdí vrchy s autem staršího data:) Jsem se musel zasmát, když si myslíš, že Nikorjak je nějaká vyjímka, je to normální zákazník, jako já a ty! A jinak tu 160RS co dělá Molčan je taky pro Nikorjaka.
-> Tomicraw: co ti tam vařil a za kolik????Jestli teda můžu....Já mám auto v MB a co se týký sváření rámu,byl jsem 5. ve frontě a za týden si pro to jedu...doufám...
Myslel jsem škodovky staršího data výroby.
Němec dělal rám jak do Nikiho auta tak do auta od Vitezstvii a taky do auta Rapid 160RS co staví Molčán a je vidět na jeho stránkách.
-> Tomicraw: Němec dělá rámy do škodovek?Myslel jsem že Nikorjak byl nějaká vyjímka..na kolik tě vyšel jestli to není tajné!
-> Tomicraw: Němec dělá rámy do škodovek?Myslel jsem že Nikorjak byl nějaká vyjímka..na kolik tě vyšel jestli to není tajné!
Jinak dnes jsem právě od p.Němce dovezl svoji š130 a jsem moc spokojen!! V pátek jsem ji tam vezl a dnes si ji dovezl i s rámem, takže rychlost zaručena!! Jinak na certifikatu je číslo 10/2006. Tak to vychází na 5 aut měsíčně co stihne udělat. Jinak foto dodám zítra. A pro zajímavost dělal rám i Nikorjakovi do 130Lr. Tak jeho práce je vidět na fotkách u Nikiho.
-> Climber:
Výroba ochranných rámů
Zlín-Fryšták
577911159
603864062
Výroba ochranných rámů
Zlín-Fryšták
577911159
603864062
diky za info !!
Martin Grabic Mladá Boleslav
Výroba ochranných rámů, výfukových svodů a tlumiču, autoklempířské práce
tel.:603/545722
p.Dlouhý Mladá Boleslav
Výroba ochranných rámů i CrMo
tel.:326323334
Petr Němec
Výroba ochranných rámů
nejspis východní Čechy
tel.:604/910832
Výroba ochranných rámů, výfukových svodů a tlumiču, autoklempířské práce
tel.:603/545722
p.Dlouhý Mladá Boleslav
Výroba ochranných rámů i CrMo
tel.:326323334
Petr Němec
Výroba ochranných rámů
nejspis východní Čechy
tel.:604/910832
Ahoj chtel jsem se zeptat jestli by jste nebyli od te dobroty a nemeli nekdo kontakt na nejakeho vyrobce nebo tak neco na ochranne ramy do felicii hledam a hledam a stale nic nenachazim !!!