skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lízátko favorit
prohledat
22 příspěvků (zobrazeno 1 až 22) od 14.01.2006 do 23.02.2011, založil/a Martin2705
tak tu nejen aby clovek sledoval kdo co pise, ale i aby dukladne sledoval datum... no potes koště teda..... virt je rok od roku plny neomylnych, vševědoucích a chytrých lidí.... kteří umí většinou jen rict...resilo se to tu 100x hledej.asi s tim taky začnu...
-> castrol: aaaaaaha 

-> Jura_Favorit: ved preto ten smajl 

-> castrol: ani ne, chytat lízátko samořezkama je na nic. Třikrát to vyrveš a už ti ta samořezka nemá do čeho chytit, po této stránce jsou lepší i ty origo čudlíky. Zlomí se, štípačkama vytáhneš zbytek, nasadíš novej a je to. Jezdil jsem se samořezkami chyceným lízátkem 7 let, tak vím, o čem mluvím...
Dneska to mám ještě jinak a lízátko přežilo i na podzim orání svahu
Dneska to mám ještě jinak a lízátko přežilo i na podzim orání svahu

Jura_Favorit 21.02.11 10:20:12 napsal:
→ LiMaK – 742 forever: určitě to ocení, když se na
to ptal před pěti lety
urcite ano je to dobra rada 
→ LiMaK – 742 forever: určitě to ocení, když se na
to ptal před pěti lety

-> Jura_Favorit: Aha 

-> David29: máš dojem, že jeho příspěvek pojednává o tom, jak na Favorita napasovat lízátko z Golfa? A proč je na začátku nick Tomik... ..? 

-> Jura_Favorit:
-> James1991 17.02.11 15:34:27:

-> LiMaK - 742 forever: určitě to ocení, když se na to ptal před pěti lety 

-> Tomik...: samořezky, popripade navrtat dírky a šrouby s matící.
Osvedčilo se, protoze pri poškození co celkem lehce pak sundas a vymenis a nemusis brusit nyty apod. ty plastové origo čudlíky jsou uplne silene, je to z tvrdeho plastu, rad se lame, trochu sem skrtnul o obrubnik a prasklo to.....mel jsem srouby, podlozky a matky skrz a bylo to věčné (skoro). Lepit to taky nedoporucuji, skrtne o obrubnik a lizak se ti odlepí...
Osvedčilo se, protoze pri poškození co celkem lehce pak sundas a vymenis a nemusis brusit nyty apod. ty plastové origo čudlíky jsou uplne silene, je to z tvrdeho plastu, rad se lame, trochu sem skrtnul o obrubnik a prasklo to.....mel jsem srouby, podlozky a matky skrz a bylo to věčné (skoro). Lepit to taky nedoporucuji, skrtne o obrubnik a lizak se ti odlepí...
-> James1991: vsetko ide len treba chciet
Nevíte někdo, jestli se dá nějak napasovat toto lízátko z Golfa lll. na Favorita nebo jestli to tu někdo zkoušel?-popř.foto by bylo nejlepší. Přemýšlim tom už celkem dlouho..
Nejrychlejší to je, když si uděláš menší díry a chytíš to samořeznejma šroubkama... (trochu širokýma)
-> Martin2705: navrtej diry a je to....
-> Martin2705: nadávno jsem to lízátko měnil na formanu, nevydrželo při probíjení se sněhem na chalupě
, přichytil jsem to nýtovacími kleštěmi, nic na to neřeš, je to práce na pár minut

-> Martin2705:
si kup čudlíky a podle jejich průměru udělej ty dírky ne?

-> Fire: A nemáš tušení jak velkym vrtákem?
-> Martin2705: navrtat diry a daji se koupit i specialni plastovy "čuplíky" na prichyceni..

-> Martin2705: tak nárazníci snad byly stejní a někde sem viděl nějaký tentononci pro přichycení, pasovat to tam bude určitě a když ne, trocha hrubé síly vždycky udělá svoje, ale tohle je bez problémů

-> kirri: To znamená že jo?

-> Martin2705:

Jde dát i na fávo 89 bez úprav nabo se musí vrtat díry/lepit?