Inak, raz, z mladickej nerozvaznosti som nieco podobne nalial do erky.... po vymene oleja bol nizky tlak, na volnobeh preblikavala kontrolka... predsa len, cast karbonu, ktory vymedzoval vole sa stratila. Po case sa to zase znormalnilo, novy karbon sa usadil.
Teraz tam lejem nejaky mazut od Hekry, menim tak po 5 - 8 000 km alebo raz za 2 roky a pohoda. Ale uz by som to do motora nedaval
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vyplach - motoru
prohledat
19 příspěvků (zobrazeno 1 až 19) od 19.05.2003 do 28.01.2011, založil/a
5 minut k zadření motoru
a to se voplatí :D (veta je v duchu ironie)

Ale je od nich pekne, ze tam pridali vyrovanie, ze to moze starsim motorom ublizit
Nevím co výplachem motoru chcete docílit ale servisák mi to doporučoval pouze pokud budu vyměňovat stávající olej za jiný typ oleje. Např 10w40 za např 10W60. Ale do starýho zanesenýho motoru bych to nedával.
-> James1991 27.01.11 22:12:11: "garanteeed to kaput motor" 

-> Nwkt: Pak vyměnit motor
-> James1991: kolik to stoji?
-> James1991: 5 minute motor flush = 5 minut a pak spláchnout do záchodu?
Máte někdo nějaké zkušenosti s tímto výplachem motoru? Nebyl nejlevnější a tak přemýšlím zda ho použít nebo ne.
Ale stejně, myslíte, že to k něčemu je? Jestli jsou někde v kanálkách usazeniny a nevyplavěj se normálním olejem, tak tímhle taky ne. A jestli je to olej, tak toho moc nerozpustí. Takže je to jenom takový vyčištění od zbytků starýho oleje s v něm rozpuštěnejma usazeninama.
A co to takhle vypustit, nalejt, běžet dvě minuty, nechat vychladnout(a rozpustit) a zase dvě minuty?
Já jsem proplachoval motor 2x. Postup je následující: 1.vypustit starý olej 2.nalít proplachovací olej 3.nastartovat a nechat běžet cca2min ale netůrovat! 4.Vypustit proplachovací olej a to je vše.
No ty nafty bych se taky bal. Vyplachovaci olej jsem koupil od Parama 1l/29,- tkze rovnou ctyri litry. Na flasce prave neni nic napsano, jak postupovat. Ovsem rozumny je vypustit stary olej a nalejt vyplachovak. Jenze jak dlouho tam ma byt a jakou zatez snese motor.
Já když jsem čistil vanu naftou, tak to bylo dost slabý. A na víko rozvodovejch kol jsem vzal špachtli, tam už to jinak nešlo.
Já jsem to viděl na jednom tomhle olejíčku - bylo ho asi 2 dl, takže sám o sobě by toho asi moc nezmohl. Ale tý nafty bych se bál - první do toho taky nejdu. Ale to už tam je lepší nalejt nějaký ředidlo, to je silnější.
21:32:01
19.05.2003
19.05.2003
Spis bych to videl, ze nejdriv vypustit ten puvodni sajrajt a pak nälejt proplachovaci olej. A nekdo mi radil pro plachnout motor naftou, prej se bajecne procisti, je to laciny, ale motor musi bezet jenom chvili na volnobeh (neturovat). Takze pokud se najde nejaky pokusny kralik a bude reportovat supervysledek, treba to taky zkusim :o)
Bejvá to tak, že se to tam naleje (k původnímu oleji), natočí a nechá běžet 10 minut na volnoběh. Pak vypustit a je hotovo. Ale to jsem četl jen návod k jednomu typu, jiný to můžou mít jinak.

Vi nekdo jak na vzplach motoru vyplachovacim olejem. Olej uz mam ale nikde jsem nezjistil postup jak vyplachnout. Poradte, prosim.