Problém - zapalování z Fa

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 28.04.2003 do 30.04.2003, založil/a
řadit dle data
22:37:29
30.04.2003
King
Cili pouzivas originalni kabelaz a konektory. Ja jsem treba musel kablik mezi rozdelovac a ETZ vyrobit, protoze origo byl kratkey a na konci mam 2 obyc fastony, takze pokazdy laboruju, kterej kam strcit :o(
16:25:11
29.04.2003
Martin
Tak tu polaritu sem určitě neotočil. Zas tak silnej nejsem 4 oni jsou tam různě široký konektory. Ale jak říkáš, zkusím postupně vylučovací metodou měnit díly a uvidím. Rozdělovač se mi zdá celkem v pohodě bez vůlí a napětí se tam objevuje. Každopádně díky za rady 76
11:30:43
29.04.2003
King
Vypada to na vadnou elektroniku ETZka (primo v krabicce). Nedavno jsem se s tim vykostil s tim, ze to bezelo jenom na volnobeh a vejs ani tuk. A navic to bude urcite teplotne zavisly. Zkontroloval bych i ukostreni, musi byt udelano bytelnym kablikem a postive ukostreno, tece tam spickove skoro 10A. Jeste me napada jestli si neoutocil polaritu kabliku mezi rozdelovacem a ETZ. Sezen si jinou krabicku, nestoji majlant. Ja to blbec opravoval a opravil, ale to jenom ze servisacky jesitnosti, nema to cenu, zbytecna ztrata casu.
11:20:00
29.04.2003
King
Vypada to na vadnou elektroniku ETZka (primo v krabicce). Nedavno jsem se s tim vykostil s tim, ze to bezelo jenom na volnobeh a vejs ani tuk. A navic to bude urcite teplotne zavisly. Zkontroloval bych i ukostreni, musi byt udelano bytelnym kablikem a postive ukostreno, tece tam spickove skoro 10A. Jeste me napada jestli si neoutocil polaritu kabliku mezi rozdelovacem a ETZ. Sezen si jinou krabicku, nestoji majlant. Ja to blbec opravoval a opravil, ale to jenom ze servisacky jesitnosti, nema to cenu, zbytecna ztrata casu.
08:34:39
29.04.2003
Luděk
Viděl bych to na rozdělovač,nebo Ti do toho na zahradě nalezli chrousti4
20:50:35
28.04.2003
Martin
Tak sem se zase vrtal v autě a v domění, že si pomůžu, když namontuju zapalování z Favorita mám zase o další problém víc. Vše mám seštelováno, motor běží krásně, ale jenom na volnoběh. Pokud jedu, jde mi to vytočit pouze na 4000 ot a tam konec. Jako by tam byl omezovač. Po chvíli se to pomalu začne přehupovat a pak to teda vyleze i na těch 5000. Když jsem jel ze zahrady domů cca 40 km, tak ze začátku to nešlo točit nad 4000 vůbec, ale před Prahou se to umoudřilo a bylo to v pohodě. Nicméně dneska ráno zase to samý. Nad 4000 ani za boha. ČÍM BY TO MOHLO BÝT ???
Extreme Tyres