skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
je mozne vyrobiť si vlečku doma ?
faj idedem sa trochu pohrabať v tych podvozkoch tak dik (ked este niekto nieco ma tak napiste) caf

drate: mno robil som to s chookim a ma tie usi v priecke "vyhnute" o 0.6cm (z nutornej strany_tam kde je prevodovka) smerom hore... max. je ist na 0.8 ale to Chooki tvrdi ze niej vhodne taky zlaty stred bude nieco medzi 0.6-.8
ja to budem dvyhat o 0.7cm ked tak priecku mam este jednu 

-> drate: převařený to má chooki
-> drate: odporucam ti sa trochu pohrabat vo forach o podvozku. urcite tam najdes co potrebujes
štepan: a okolko treba tie držiaky prevariť (nemaš nahodou nakres)
-> drate: kratsi pruziny a drzaky sikmych ramen na pricce prevodovky prevarit nahoru,zmenis osu ramen :-)
takže odporucate radšej nexat origo ? tak potom poradte ako spustit zadok aby kolesa nestali do A.
pokud vis co delat a jak na to a mas potrebne vybaveni tak vyroba celeho auta je totalni brnkacka a vlecka je jen prochazka ruzovym sadem...
Chystas auto na svadbu? :)
Vazne, bez dobreho zazemia a vybavenia, bez sance, alebo to vyjde drahsie nez kupit nejaku a spravit GO.
Vlastne to ma vyznam, len ked robis uplne inu napravu, idealne odlahcenu.
AK nechces origo, tak najjednoduchsie je tam nabastlit napravu z ineho auta s nahonom na zadok (alfy, sierra) a spravit medzikus pre klby.
Vazne, bez dobreho zazemia a vybavenia, bez sance, alebo to vyjde drahsie nez kupit nejaku a spravit GO.
Vlastne to ma vyznam, len ked robis uplne inu napravu, idealne odlahcenu.
AK nechces origo, tak najjednoduchsie je tam nabastlit napravu z ineho auta s nahonom na zadok (alfy, sierra) a spravit medzikus pre klby.
xcel by som si doma urobiť vlecku ale potreboval by som od nejakeho dobraka presne plany a presne uchytenie na karoseriu + odporucania PLEAS!!!