skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hlava Škoda 120
-> Discovera: nemalo by to nicomu vadit
Mám na Vás dotaz...když jsem na druhou palici dal gufera (130), tak vnitřní pružiny nesedí hned těsně u gufer ale má to vůli asi 2mm. Je to vůbec OK? Motor co jezdím je sice komplet s hlavou upraven ale gufera jsem na ní nedával...má jen vodítka. Druhé jsem dopřál gufera. No neviděl jse u nikoho palici rozdělanou a tek nevím, zda je to OK. U origa je vnitřní pružina vystředěná litinovým masem vodítek.
Nikdy jsem to neřešil a tak sorry, že to zaplevelím.
Nikdy jsem to neřešil a tak sorry, že to zaplevelím.
Ok, díky. Mám tu oboje tak uvidím co vyberu.
Jde to i do 120.
Jako základ pro upravenou hlavu je ale lepší 105tková.
Jako základ pro upravenou hlavu je ale lepší 105tková.
Zdravim,
mám tu hlavu že Škody 120 kterou bych chtěl nechat upravit, snížit, spasovat sací a výfukový kanálky a upravit pro použití gufírek na ventily, popřípadě pokud budou vyběhaný tak i to opravit. Akorát v jedné z příruček píšou, že hlava ze 120ky se dá pouze měnit za novou, že vodítka a gufera jdou pouze na upravenou hlavu ze 105ky. Někde jsem tu ale tuším četl, že u stodvacítky tohle někdo už dělal. Dá se to tedy nebo ne?
mám tu hlavu že Škody 120 kterou bych chtěl nechat upravit, snížit, spasovat sací a výfukový kanálky a upravit pro použití gufírek na ventily, popřípadě pokud budou vyběhaný tak i to opravit. Akorát v jedné z příruček píšou, že hlava ze 120ky se dá pouze měnit za novou, že vodítka a gufera jdou pouze na upravenou hlavu ze 105ky. Někde jsem tu ale tuším četl, že u stodvacítky tohle někdo už dělal. Dá se to tedy nebo ne?