zadni plato, lakovani plastu

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 15.04.2003 do 18.04.2003, založil/a
řadit dle data
00:19:56
18.04.2003
Vojta - zrušená registrace
Jak pise U-Geen, ja mam taky ten Color Works modry a je to uplne bez problemu, drzi to velice dobre a ten sprej je nejaky asi dvou skozkovy ci co, ptotoze to strika takvou bilou a modrou dohromady, ale je to hezky modre, jsem spokojeny (prozatim)
22:58:43
17.04.2003
Max
no Dan má pravdu....já na plast první nejdříve základem na plast a pak něco dašího...já akorát nevim kolik to stojí,vetšinou to mám od lakýry nebo to kupuju po troškách :o) Ale je to potřeba...když pak vidim ty škodovky kterejm se loupe barva z těch platovejch nárazníků...pak nevim,jestli se jim to nechtělo sundávat před stříkáním,nebo jestli byl ten lakýra tak blbej....
13:11:30
17.04.2003
U-Geen
Jojo, nebojte se toho. Navic na nekterejch barvach (tech levnejch sprejich), treba tusim ColorWorks píšou, že jsou přímo i na plasty
21:31:17
16.04.2003
JUC
to Dan: To ze je to se zakladovkou na plasty lepsi je urcite pravda, ale ja mam ruzny tvrdsi plasty (klicky oken, ofuky na palubce) nastrikany normalnim sprejem asi dva roky a vicemene to drzi. Mimo jine treba tu misku pod klikou na otevirani dveri, a ta je docela ohmatavana52
21:21:42
16.04.2003
Dan
Lakovat plast neni vůbets sranda.

Normálně sprej nemůže dlouho držet. Dělam v barvách, tak nejsem úplnej idijot.

Buď použij primer na plasty třeba od MoTipu (600ml za cca 250Kč) nebo sprej od tý samý firmy na plastový nárazníky. Mam ho na nárazníku už celou zimu a drží jaxvině. Stojí zhruba stejně.

Je to o tom, že plast díky svýku složení (a je to jedno, jesli to je ABS nebo něco jinýho) zapříčiní odloupání normální barvy. Primer ho jistým způsobem "naleptá" a paxe na něj může dávat něco jinýho (nejlíp akrylát). Ten sprej na nárazníky je černej a funguje na tom samým principu.
08:11:00
16.04.2003
Marko
Nazdar. Ja mam v zadnim platu 2x70W basáky. Dřevotříska má tloušťku asi tak 2 cm. Mrkni na http:\\markotuning.tady.j e V sekci Moje Auto/hudba to najdes.4
22:17:15
15.04.2003
JUC
Drevotriska tam samozrejme jde. Zmer si to urizni a prisroubuj 5

Ty plasty v interieru jsem lakoval normalnim sprejem a drzi to v pohode.
Extreme Tyres