skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pro odborníky: Špéra
-> tina: Nevím, ale pro každého kdo dělá krátké skříně je jednodušší vyrobit rovný zub než šikmý!!!!
-> tina: od dlouhyho nic nebrat zeptej se Stepana na vacku od dlouhyho a jynejch a jynejch !

-> Bery: jojasně upsal jsem tam nulu navíc:-) - má to bejt 8500, rovný zuby snesou větší zátěž a když jedeš tak to auto kvičí, ale taky myslim, že je to zbytečný.
proč potřebuješ rovný zuby,Pepo??
A za kvalitu se platilo vždycky,na tom nic nikdo asi nezmění....
Stálý převod 4,5 za 85???to je celá převodovkanee??Jiný střeva+špéra+stálý převod4,5 -to už dává smysl...ale na jaře SP 4,5 ještě nebyl hotovej..
A za kvalitu se platilo vždycky,na tom nic nikdo asi nezmění....
Stálý převod 4,5 za 85???to je celá převodovkanee??Jiný střeva+špéra+stálý převod4,5 -to už dává smysl...ale na jaře SP 4,5 ještě nebyl hotovej..
-> Climber: jsem rozhodnutej ten SP od něj vzít a dělítka nejsou AL, je to podobnej materiál, stejných vlastností jako hořčík....takže do toho pujdu asi taky
-> Bery: k sixtovi si pojedu taky pro převody, on udělá taky SP 4,5, ale za 85000 a to je hodně velkej rozdíl
-> Pepino RS: sixta dělá jen šikmý, ale to zase tolik nevadí...
-> Bery: k sixtovi si pojedu taky pro převody, on udělá taky SP 4,5, ale za 85000 a to je hodně velkej rozdíl
-> Pepino RS: sixta dělá jen šikmý, ale to zase tolik nevadí...
Vasek FEjfar dela kavlitni kola do prevodovky ale cena je ponekud vyssi, hold za kvalitu se plati !

-> Bery: sixta ale co vm ja nedela rovny zuby !

jak výměna,tak obchod mě funguje-pořádně se domluvim a mám.Já nakupuju na hodně místech ale třeba na tu převodovku si ušetřím a pojedu zase k Sixtovi.
-> tina: Hlavne prej s nim nic nevymenovat! Praj nadsadi cenu tak, aby to od tebe mel gratis a jeste mu vytopis za to od nej.
Ja se s nim neznam, jen jsem o nem ledacos slysel...
ten stalak je za dobrou cenu.
Delitka supr cena-pokud jsou z horciku a ne z Al
Ja se s nim neznam, jen jsem o nem ledacos slysel...
ten stalak je za dobrou cenu.
Delitka supr cena-pokud jsou z horciku a ne z Al
-> Pepino RS: proč dneska sjem s nim mluvil a vypadal docela v poho, nabízel mi SP 4,44 na 5q za 3500 a dělítka za 4000/kus a je jedno jaká šířka - to se mi zdá jako dobré ceny nebo víš o něčem lepšim?
-> Climber: ty jsi od něho něco bral??
-> Climber: ty jsi od něho něco bral??
-> tina: od dlouhyho nic nebrat pokud nechces vyhodit prach ydo luvtu !

-> tina: Nevim koukni se na web a zavolej mu...
Zuby dělá rovný!
Samosvor na Fa seženes celkem v klidu, ale u sedana je situace jiná...
Zuby dělá rovný!
Samosvor na Fa seženes celkem v klidu, ale u sedana je situace jiná...

-> Climber: kolik za ně chce Dlouhý a jaký dělá převody a zuby jsou šikmý nebo rovný??
včera jsem viděl v annonci špéru za 5tis, ale byla do fáva, kdyby to hergot šlo ňák předělat, to by bylo fajn....
včera jsem viděl v annonci špéru za 5tis, ale byla do fáva, kdyby to hergot šlo ňák předělat, to by bylo fajn....
kolík se asi lepší stříhne - žejo....a když se střihne,nejede.Lamelová vás ještě doveze-pokud neurazíte obě kola:-)což je taky malý +
-> Pepino RS: by mě fakt zajímalo kdo ti ji jen tak půjčí na okopírování a kdo ji udělá tak přesně jako lidi na mašinách v Boleslavi,protože to není asi jen tak.mě ji ukazoval,přede mnou nastavil..je fakt,že nejsem strojař...
Ale neříkám,udělat jde všechno
-> Pepino RS: by mě fakt zajímalo kdo ti ji jen tak půjčí na okopírování a kdo ji udělá tak přesně jako lidi na mašinách v Boleslavi,protože to není asi jen tak.mě ji ukazoval,přede mnou nastavil..je fakt,že nejsem strojař...
Ale neříkám,udělat jde všechno
Jo myslím že jsou úplně nové!!!!
Našel jsem lamelovy samosvorný diferenciál za 15000Kč na Škodu 130L a za 14000Kč na 100-120...
Dlouhej to má, dělá i kola do špajsky
Lamelovej samosvor starší nekupovat! Bude mít jednoznačně vopálený lamely a repas něco stojí, Sixta rikal, že lamely snad i má...
Jinak koliková je výhodnější vzhledem k životnosti, ale cena je taky vysoká.
Ted si nejsem jistej, ale myslim, že kolikova je na mokry poloosy a lamelová na Lobra
.
Každopádně obojí je velice nedostatkový a drahý zboží cca 25 tisíc.
Vyprdni se na to
Jinak koliková je výhodnější vzhledem k životnosti, ale cena je taky vysoká.
Ted si nejsem jistej, ale myslim, že kolikova je na mokry poloosy a lamelová na Lobra

Každopádně obojí je velice nedostatkový a drahý zboží cca 25 tisíc.
Vyprdni se na to

-> tina: ja chci do rs prave ze tu lamelovou, mam dokonce i moznost ze mu bude pujcenena original skoda motorsport na okopirovani, ale zatim jsem jeste nesehnal nikoho kdo by to vyrobil z arozumny prachy !!

čekal sem, že sem něco napíšeš a ještě Climberten mi snad něco poví. Jakto, že s tim nemáš zušenosti - ty ji nebudeš mít v RSu? Vim, že kolíky jsou horší ale když porovnam ceny tak jsou úplně někde jinde, slyšel sem, že kolíkovku by měl dělat Dlouhý????
to prvni mnelo ty planetova !

-> tina: pletova ? neni to nahodou lamelova ? rekl by ze ty lamelovky vice vydrzi ale nemam s tim zadny zkusenosti tak se snad vyjadri i nekdo jynej !

kolíková vs. planetová - vim že planetovka je lepší, ale používá taky někdo kolíky, kolik to vydrží a víte o někom kromě sixty a jaký jsou ceny???