Motor stěračů

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 11.07.2002 do 15.07.2002, založil/a
řadit dle data
19:24:48
15.07.2002
Jirik
Jak v klidu, smím-li se ptáti. Do jaké míry jsi musel upravovat elektroniku motorku ? Tedy pokud jsi jí upravoval. Zachoval si i po úpravách motor vlastnosti jako v UNU ? Jinak sehnat ho samozřejmě není problém ÚN (to je ale blbý slovo) je všude hromada. A mimochodem ten motůrek s tím stěračem pěkně zacvičí. Na webu kde to instaloval do toho R-ka tak to musel omezit pouze na jednu rychlost a to tu nejvyšší. Což je podle mne zbytečné. Tak čau.
18:27:06
12.07.2002
U-Geen
Je to erko, tam je všechno trochu jinak, navic on to okno nejspis vyndaval prave kvuli posunuti otvoru jinam. Osu sem nepřesouval, a když o tom tak přemejšlim, tak ani nebudu, protože u škodovky je ten plech "dvojitej" a to by slo asi fast blbe, neni tam žádnej přístup.

To UNO (elektronika) je v klidu, u Olcita newim.
15:39:43
12.07.2002
Jirik
Už jsem to nalezl, ale zdá se mi podivné to vyndavání předního okna.

(www.unicos.cz)

U-geene, ty jsi musel taky vyndavat přední okno ? Já si myslím že asi ne, nebo ju ?

Tamto je ale R-ko, může to bejt jináč uděláno.

Přesouval jsi osu stěrače doprostřed ? Nebo jsi ho nechal kde byl.

Tak aoooooooooj :o))
21:44:01
11.07.2002
Jirik
Mám na autě opět centrální stěrač a zatím dolaďuju věci které jsem nedoladil před rokem.

Prolezl jsem i-net jako vůl a nenašel jsem nic. Totiž, kdysi jsem četl úpravu motoru UNO na připojení k elektro-soustavě ve Škodovce. Má motor z Oltcita taky elektroniku na motoru jako UNO ? Který z nich je na úpravu vhodnější ? Kmitají rychlostně + délkou dráhy zhruba stejně ? Bez toho návodu jsem totiž takzvaně v prdeli, protože se musela u UNO-motoru kuchat a upravovat elektronika a rozvrtat motůrek když nevím kde začít není umění.

Nevzpomínáte si někdo na kterých stránkách to bylo ? Díky
Extreme Tyres