Prevodovka

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 31.03.2003 do 02.04.2003, založil/a
řadit dle data
19:05:02
02.04.2003
flico
A co sa preventivne meni pri vymene prevodovky (tesnenia manzety ... )?
21:02:02
01.04.2003
Martin
Mě tohle dělá zase spojkový ložisko. Na neutrál píská a když sešlápnu spojku tak to přejde. Měl sem to už rozebraný i nový spojkový ložisko, ale překvapilo mě uchycení zmíněného ložiska. Normálně (teda zatím co jsem se setkal) bylo zasunuto do vypínací páky a zajištěno takovou pružinkou. Nikoli u mý 125ky. Tam je to uložený v nějaký plastový kleci a ta klec je už vydřená a ložisko se vesele protáčí.
13:29:11
01.04.2003
Palic - zrušená registrace
nooo podle me kdyz ti to huci na neutral tak to znamena ze by mohlo bejt vymlety nebo pridreny lozisko co je v setrvaku a do nej je strcena mrkev z prevodofky ( me to delalo pri zaberu motoru, vymenil jsem lozisko a je po huceni)..........
13:18:32
01.04.2003
Vici
u fava a feldy kdyz neco na neutral chrasti z prevodovky a po seslapnuti spojky prestane byva velny petkovy synchron
10:48:44
01.04.2003
Milda
Jestli ti to huci na volnobeh tak mas malou vuli na vypinaci pace, tudiz se toci spojkovy lozisko (nebo nak tak to funguje)
08:03:45
01.04.2003
Komár
Taky mám takovej problém.

Když beží motor, tak na netrál mi převodovka hučí. A když sešlápnu spojku, tak ztichne. Pak je ticho, a když zařadím pětku, tak hučí zase, ale myslím, že trochu jinak.

Mám teďka venku motor, takže už není problém jí vydat. Akorát nevím čím přesně to je - jasně že ložiska, akorát nevím, který a na kolik by mě přišly nový. Nevíte nekdo?

Dík72
20:01:22
31.03.2003
flico
Chcem sa spytat, ake tesnenia, manzety ... je potrebne nakupit pri vymene prevodovky resp. co je vhodne preventivne vymenit, ked je prevodovka vonku.

Inac hucanie prevodovky. Vsimol som si, ze ked idem po rovine tak mi prevodovka velmi huci. Ked vsak idem do kopca tak akoby cele auto stichlo (pri cca 70km/h na 4, cca 2800ot) rozmyslam ci by to nemohlo by aj tym ze mam dost volne "vodiace hranolky" na naprave (je urcita vola ked zacina zaberat prevodovka a pri rozbehu to niekety aj cukne) ci nahodou ta prevodovka nehuci aj koli tomu (pri jazde do kopa sa tie hranoly viac opieraju o prevodovku)
Extreme Tyres