skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ohrev 781.135
-> Stepan FUN: Děkuju za nabídku, ale ani nemusíš. Tolik se mě za spotřebáka platit nechce.
-> john simple: coz o to nastartovat, len ked je slabsi fridex tak po chvilke uz zase stojis so zamrznutym reduktorom. 

když máš v pořádku zapalování, nastartuješ na lpg i v minusových teplotách
-> Eidy: Kamarád dával nějakej origo ohřev do fáčka a feldy... Zimní starty na LPG jsou svinstvo. Ale ceny byla trošku vyšší. Tuším asi 2,5 tis... :-/ Můžu se kdyžtak poptat přesně...
-> Nwkt: To by právě mohl být problém. Tisíce se mi za to dávat nechce. To si radší něco vyrobím.
-> Eidy: Mohli by mít přímo na tvuj motor, ale ceny asi příjemný nebudou
-> Nwkt: tyjo, jsi lepší googler než já.

-> Nwkt: strejda Google mlčí
Prej bylo něco i na Aukru, ale kde nic, tu nic.
Našel jsem akorát tohle, mají tam i obal www.nd-traktory.cz/nd-pro -traktory/.../17-ohrivac-c hladici-kapaliny
a nebo levněji www.zetor-shop.cz/cz/.../ x17-ohrivac-chladici-kapal iny

Našel jsem akorát tohle, mají tam i obal www.nd-traktory.cz/nd-pro -traktory/.../17-ohrivac-c hladici-kapaliny
a nebo levněji www.zetor-shop.cz/cz/.../ x17-ohrivac-chladici-kapal iny
-> Eidy: Nějaká firma dělal přímo ohřevy do aut(že se to dalo třeba zašroubovat do bloku), zkus pogooglit
Přemýšlím o nečem podobném do spotřebáku. Napadlo něco z tohoto, problémem je velká délka.
www.akoupelnyatopeni.cz/t openi/.../topne-tyce-do-ra diatoru
www.akoupelnyatopeni.cz/t openi/.../topne-tyce-do-ra diatoru
podla mna to nema zmysel bez dalsieho samostatneho cerpadla a napajania zo zasuvky 230V.
Chcel by som niečo take img.skoda-virt.cz/forum_u
pload/.../7_539_126485__20
10-01-28_12-51-21_57.jpg dať do favorita. Nema niekto napad ako by sa to dalo spraviť aby to bolo dobre? :) Aby sa to zmestilo ku kureniu. A podľa mňa by to bolo lepšie umiestniť k vodnej pumpe nie k termostatu (prietokovému). Nejaké nápady...