-> Mantrabeach: ano na 1.3. s tim trojúhelníkovým přepojením z katu
mrkni ke mě do karty mam tam 2x zvuk výfuku
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Felicia vyfuk a spotreba
dřív jsem měl na fáčku (94 takže felda :D ) vše orig plus ladak,ale zvuk nic moc,tak jsem dal misto stredniho dilu trubku a zvuk se o něco zlepšil,když dám ještě pryč kat a dám tam trubku bude to znát?
btw: nevíte čím by to mohlo bejt že to má nic moc zvuk ? i s jinejma vejfukama :/
btw: nevíte čím by to mohlo bejt že to má nic moc zvuk ? i s jinejma vejfukama :/
-> OndraKrupi: no paráda,to sem chtěl slyšet.akorát ty máš ten střed od JP na 1.3 ne?
-> Mantrabeach: mam střeďák z jp na prodej.
jinak střed série koncák JP decent,
střed bez tlumiče koncák jp dost řev,
bez katu střed bez tlumiče koncák jp -> masakr naměřeno 118dB
jinak střed série koncák JP decent,
střed bez tlumiče koncák jp dost řev,
bez katu střed bez tlumiče koncák jp -> masakr naměřeno 118dB
-> vhml: Uvažoval som o tejto variante, ale z nerezu. Teda sériové zvody + kat a za tým nerezová trubka miesto stredu a na konci home-made koncový tlmič 

Na feliciaklubu je o tom hodně povídání. Já bych dal stred trubka a zadek série.
Měl jsem vyndanej kat, stred s pruchozim tlumicem, zadek origo. Pod zatezi peknej zvuk, na ustalenej výkon tichy jako serie. Takze idealni kombinace.
Měl jsem vyndanej kat, stred s pruchozim tlumicem, zadek origo. Pod zatezi peknej zvuk, na ustalenej výkon tichy jako serie. Takze idealni kombinace.
dobrej večír vinšuju.že jsem tak smělý:)-chystám se na výměnu výfucku na felině 1.6 kombi a přemýšlím že koupím od JP středovej kus bez tlumiče a na zadek sem přemýšlel něco trochu lepšího laděnýho:),stejská se mě totiž po nějakým zvuku.co byste poradili?
-> Jirik_Tuňák: asi 1,6mpi... 

-> exwrcteam 26.02.12 21:17:12: Jaký hydra?
mlada mela na felde 50 ku rouru od predu do zadu... vzadu jen rezonator.. a pomerne slusna sbiracka :) tedka sem nasadil na vyzkouseni serii prijde mi ze to de lip od spoda ale zase se ztraci vrsek... a sou slyset hydra:( hluk docela prijatelnej taky zalezi ja je situovana koncovka....
chce to vyndat i katalisator...když už...ono to i o něco lepe pojede-fakt to poznáš...takže ven s kaltikem i středovým tlumičem...ale připrav se že to bude pak dělat pořádnej brajgl...on málokdo ví že ten katalisatro tlumí zvuk jak prase...jezdil jssem nejdřiv dez středovyho tlumiče a potom bez katalisatoru i...takže to mohu porovnat...(vzadu samozřejmě ladak)byla to felda 1.6
Spotřebu si myslím moc ne mam to tak udělaný taky a mam 1,6 MPI a žere mi to tak když tomu fakt dávám 8l\100km
ja mam trubku misto katu, trubku Jp, konec Jp a jede to o něco líp, jde líp do toček ale spotřebu změřenou nemam, ale vyšší bude určitě, minimálně kvůli tomu že s tímhle výfukem se to nedá poslouchat podtočený a budeš na to šlapat :)
-> castrol: jojo, taky to vím od suriho
.

-> krtik: jj aj suri vravel ze len kat je blbost ze je dobre prerobit vyfuk a dat vacsie rury
Když jsem pročítal na virtu a Feliciaklubu témata, tak oddělání jenom katu prý moc nepomůže, možná aj naopak, u MPI určitě, u BMM si teď nejsem jistý. PRý, když už, tak už to chce větší zásah do celého výfuku, ideálně svody z Fáčka karbcovýho.
-tenhle příspěvěk neberte směrodatně, spíš jen jako podnět k pokoukání po dalších informacích. Taky nechci aby to vypadalo, že ze sebe dělám chytřejšího a zkušenějšího, než jste vy, to asi ne. ..asi tak...
-tenhle příspěvěk neberte směrodatně, spíš jen jako podnět k pokoukání po dalších informacích. Taky nechci aby to vypadalo, že ze sebe dělám chytřejšího a zkušenějšího, než jste vy, to asi ne. ..asi tak...

kdyz se da pryc kat tak to neco zvedne, asi tak se mi to zdalo, ale misto stredniho dilu si dej rezonator, koupis ho v pohode za 300 a dela to ten zpetny chod... viz motoo.rajce.idnes.cz/feld
a_2
-> D4vid: myslim ze auto je zivsie a ma to aj inaksi zvuk
-> castrol: to myslis spotrebu nebo zvuk?
-> D4vid: zatim mam kat, ale brzy pujde pryč
-> D4vid: ani ja nemam kat ale mam stredak a uz je to poznat ze do ide inac
-> OndraKrupi: to jsi taky bez katu? prej to bez nez docela zvedne, ja jako nvm co je na tom pravdy :)
-> D4vid: no já když jedu dam za 4 nebo za 3 a pustim plyn tek to bublá a praská ve výfuku. ale tak dá se na to zvyknout

no ja slysel, ze prej kdyz se ta nerez trubka zahreje, ze to pak pekne bubla :)
-> D4vid: stačí si koupit střední díl bez tlumiče (např od firmy JP nebo od tyll) a uvidíš že zvuk se změní. na spotřebu to nemá moc velký vliv.
moc ne.. záleží na noze
Chtel jsem se zeptat :) urcite s tim budete mit zkusenosti. Mam na felde jenom ladenou koncovku od Laytingu a zvuk neni porad ono. Kamos mi rekl, at si sezenu nerez. trubku o prumeru 50 a delce 70cm, ze by se to dalo misto stredniho tlumice a katalizatoru. Jak moc to ovlivni spotrebu? Diky