Palivovy filtr...

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 20.03.2003 do 24.03.2003, založil/a
řadit dle data
06:05:44
24.03.2003
Palic - zrušená registrace
Kuciiii ja ten smejdik skoumal a pokud ho tam das podle sipky nahoru (smer paliva) a kolmo k rovine auta, tak by se ti naplnit nemela, nebo spis ta moje ne, dal jsem tam ten mensi a ten ma uvnitr toho filtru trubicku skoro az dolu, takze mi to vic nedovoli, mam tam stejne vzduch, to bych to musel dat vzhuru nohama......... nevim mozna sem jinej a mam to tam jinak nez ostatni.... :-)))
10:43:05
22.03.2003
Filip Ráž
ok...
20:06:53
21.03.2003
nigga
tak to me se tam napumpuje do toho xindlu paliva vzdycky tak podle nalady. Jednop plny, podruhy jen 1cm odspoda. je ale pravda, ze ten odvod ke karbecu je schuvanej za tim papirem takze na nej nejni videt a navic je docela nizku, ne az nahore. Jestli to jede tak nemej strach, ja jsem na tom podobne.
23:05:40
20.03.2003
Bob
To je fpoho vostalo ti to tam proto že máš plnou hladinu f karbeci a přetlak nedovolí vytlačit všechen vzduch až natočíš motor tak to probublá a naplní se až povrch pokud je kolmo pokud je troch na ležáka tak tam něco zbyde možná ti trochu zakucká motor než se dočerpá zbytek paliva ale nejspíš to ani nepoznáš 47
22:40:34
20.03.2003
Filip Ráž
Cauves.

Vcera sem zaradil mezi puvodni stodvacitkovej cistic paliva a karbec univerzalni filtr paliva (valecek o prumeru cca 5cm s tim zlutim fitrem uvnitr), pumpuju palivo v motoru tou packou a v te nadobce se mi ta hladina paliva vysplhala do 1/3, chtel bych se optat zda to je normalni nebo jselti mi to nekde nechcipne... a jestli to ma nejakou ucinnost???

Diky....76
Extreme Tyres