Ale což... vidíte to moc černě... :-D Vždyť je to sranda... Flexou se poupraví příčka u motoru aby se tam vešel rozdělovač, redukční příruba není taky problém, uložení motoru spácháme za pár minut za pomoci flexy, svářečky a pár kousků železa z kovošrotu, vejfukový potrubí nejak vyjde, sací se vyřeší, když tam náhodou nedostanem karburátor, tak přeházet elektriku z fledy do 105ky je sranda... :-D Hele za sobotu, nejdýl za víkend není co dělat a náklady nepřesáhnou pár stovek... :-D Ale problém bude rozchodit tu přístrojovku jako takovou aby ukazoval otáčkoměr a teploměr... :-((
***joke****
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Motor z fe/oct. 1.6
-> rsvancara: nepodcenuj naši mladou generaci tuzerů

Vy mě chcete zabít, že jo :-D
Mám obě auta (Octávii 1.6 i stodvacítku) a fakt jsem se nasmál :-), formulace typu "chci prohodit motory, ale nechci do toho investovat" nebo "elektriku mám prohozenou za odpoledne" ...

Já se v Oktávě vrtal celej den, abych zjistil, proč nestartuje (resp. někdy v pohodě, jindy ani náhodou) a to si o sobě dovolím tvrdit, že nejsem nějakej antitalent :-)
Mám obě auta (Octávii 1.6 i stodvacítku) a fakt jsem se nasmál :-), formulace typu "chci prohodit motory, ale nechci do toho investovat" nebo "elektriku mám prohozenou za odpoledne" ...

Já se v Oktávě vrtal celej den, abych zjistil, proč nestartuje (resp. někdy v pohodě, jindy ani náhodou) a to si o sobě dovolím tvrdit, že nejsem nějakej antitalent :-)
Promiňte za reup, ale téma mě pobavilo...
-> 105: 

anubis 10.02.11 00:24:41 napsal:
→ Dr1v3R: i když crx je podle mě auto pro jeden typ lidí a hezky bych se
o nich vyjádřit nemohl
j

ty ses moje spřízněna duše
→ Dr1v3R: i když crx je podle mě auto pro jeden typ lidí a hezky bych se
o nich vyjádřit nemohl

ty ses moje spřízněna duše
anubis:Crx nechci mit delanou v tuzingu.
Vse na tom budou top dily z usa.Bude se stavet na okruh..
Vse na tom budou top dily z usa.Bude se stavet na okruh..
-> Dr1v3R: lehni pod auto, podivej se na pruzinu, a mel bys videt kolik udela jeden zavit

-> Dr1v3R: tak to nechápu proč máš 105?? není lepší půl roku mít (přežít) sériovou 105 a za ušetřený peníze si koupit hezčí crx? i když crx je podle mě auto pro jeden typ lidí a hezky bych se o nich vyjádřit nemohl
jestli chceš dělat úpravy vrtej se radši v tý hondě... tý mi alespoň nebude líto...

Neresim. Sezenu motor podle nabidky. Hlava je u 135 proti 136 nejak rozdilna?Jednu mam. Zatim bych ji vylestil kanalky apod.
-> Dr1v3R:
vpravo hore hladanie

Elektrika neni problem. Je to prehozeny za odpoledne. I kdyz fakt ze poprvy sme davaly z fe do fa tyden..Podruhy pul dne.Ma nekdo zkusenosti s kracenim pruzin(kolik udela jeden zavit)?
-> Dr1v3R: palubku menit netreba, ta sa toho vobec netyka, pokial to planujes na pol roka tak nema cenu tam davat RJ a ostatnu elektroniku. Toto si precitaj, tam je popisana zastavba ... www.skoda110r.cz/article.
php?id=7
Nwkt:105 nema motor. Ale motorek ke steracum:o)
afro:To mne napadlo taky. Ale kdyz budu davat 50kW tak to stejne musim menit elektriku. nebo ne?
Fakt ze kdyz mam palubku z fa tak by to problem nebyl. Mimo toho tu elektriku mam porad taky. Ale ne pro 50kW s rj.nebo sou 50kW verze bez rj?
Fakt ze kdyz mam palubku z fa tak by to problem nebyl. Mimo toho tu elektriku mam porad taky. Ale ne pro 50kW s rj.nebo sou 50kW verze bez rj?
-> Dr1v3R: Tam tam nech 105, stejně bys to půl roku řešil a nakonec se na to vys...
Pujde to nejak nacpat na puvodni budiky?Nechce se mi davat pristrojovka z fe...Doma mi zbyla jen z fa 1990.
-> Dr1v3R: moc namahave, nestoji to za to, daj tam radsi motor z nejakeho fava ...
Pardon. Do favorita by to bylo absolutne bez problemu. Favorit je nabouranej. Musel by se delat celej cumak.
Skodivku chci mit cca na pul roku-rok na jezdeni. Ale nechci byt brzda v provozu.V budoucnu si chci kupovat CRX.Takze do skodivky moc nechci investovat. Jednalo by se o Skodivku 105(kulaty svetla).
Skodivku chci mit cca na pul roku-rok na jezdeni. Ale nechci byt brzda v provozu.V budoucnu si chci kupovat CRX.Takze do skodivky moc nechci investovat. Jednalo by se o Skodivku 105(kulaty svetla).
-> David29: a nechce to nacpat do Favorita? Jen tipuji - v kartě má napsané Fáčko...
-> Dr1v3R: zkus položit dotaz trochu srozumitelněji a ne takto - bez urážky - dementně, kdy se z toho nedá pochopit, co vlastně chceš
-> Dr1v3R: zkus položit dotaz trochu srozumitelněji a ne takto - bez urážky - dementně, kdy se z toho nedá pochopit, co vlastně chceš

Jako z Feldy do Octávky, nebo z Feldy nebo z Octávky do škodovky?
Zdravim. Co je potreba udelat s vymenou motoru z fe/oct?
domluvim orig. budikum aby fungovaly jak maji?
domluvim orig. budikum aby fungovaly jak maji?