skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
zámky favorit
-> zavovi: Já měl na dálce párování pomocí vývodu k zapalování, pětrát se na něj přerušovaně připojil proud a potom se zmáčklo jakékoliv tlačítko na ovladači
No já právě vůbec netuším co se vlastně stalo. Baterka tam byla už když jsem to koupil... A doufám že to půjde znova spárovat, protože mám jen levný centrál Cobra... Musím na to mrknout až budu mít čas.... jestli je nějaký tlačítko v té řídící jednotce...
-> zavovi: Tak to ti asi neodesla baterka ale ovladac ne? nebo je treba ho znovu sparovat
A pokud koupis poradnou baterku a ne u vietnamcu tak ti musi vydrzet mnohem dele, nebo mas nejaky siditko centralu.

A pokud koupis poradnou baterku a ne u vietnamcu tak ti musi vydrzet mnohem dele, nebo mas nejaky siditko centralu.
jj ja vim že to jde zezadu zamknout... jo a v ovladači mi baterka došla za rok a než jsem ji koupil tak mi to trvalo týden, a pak když jsem ji vyměnil mi stejně nešel ovladač... tak další týden než jsem se dostal dom pro ten druhý ovladač... a když jezdím tak mi prostě vadí používání klíče. Hlavně když mám pořád plný ruce věcí...
Nedoporucuji!!
1 muzes to pak stejne zamacknout zezadu
a baterka v ovladaci ti vydrzi nekolik let takze nesmysl todle resit.
1 muzes to pak stejne zamacknout zezadu

a baterka v ovladaci ti vydrzi nekolik let takze nesmysl todle resit.
Ne to ne... mám centrál... a když mi náhodou dojde baterka v ovladači, tak mám jen tlačítko na zamykání a odemykání... ale když chci zamknout tak ty otevřené dveře to nezamkne... Pak je musím zamknout ještě klíčem...
Si tam chceš mermomocí zabouchnout klíče jo?

Prosím, jde nějak na předních dveřích na fávu odstranit pojistky zámků? Tak aby šly zamknout dveře i když jsou otevřené? Dík