skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ladak na diesela?
prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 19.12.2010 do 29.12.2010, založil/a Martin/125/
no hele, kluk od nas ze školy má pickupa felinu stejný motorizace jako ty, a má tam laďák, že by to z toho udelalo supersport v8 to ne ale je to takovej libovější hlubší zvuk:) nebal bych se toho..
-> Tommyk: To video co jsem dal -> johny l: je opravdu dehet felda. Kamarádovo bejvalá fela.
Měl tam holej střed a koncák od Laytingu, jak jse psáno pod videem A tu středovou holotrubku mám na svym pekáči teď já a kdybych nebyl línej, tak si spáchám holotrubku i na konec .....

Měl tam holej střed a koncák od Laytingu, jak jse psáno pod videem A tu středovou holotrubku mám na svym pekáči teď já a kdybych nebyl línej, tak si spáchám holotrubku i na konec .....
jak je jiz tu uz psano dej jen trubku od svodu a udela Ti to nejaky zvuk a kdyz chces ladak na konec tak ho dej, ale zvuk se zmeni minimalne oproti sanotne trubce a kdyz nechas vse origo a das jen ladenej konec tak to nepoznas.. tod ma zkusenost
-> Jarda/felda: mas pravdu, toho jsem se předtim nevšiml 

-> Tommyk 23.12.10 14:54:07: je tam vidět černej dým to benzín neudělá 

-> afro100: ok, ja to prave neslyšel, tak se ptam 
jestli si je fakt jistej nebo jestli to jen nasel na youtube..

jestli si je fakt jistej nebo jestli to jen nasel na youtube..

-> Tommyk: ved tam je pocut ten traktorovy zvuk ...
-> U-Geen: tak napsat si muze kazdej co chce zejo
-> Tommyk: pisou 1.9D, tak to bude asi elektromobil
-> johny l: jseš si jistej že je to nafta?
-> Demoniak:
U 1,9 D asi těžko.
U 1,9 D asi těžko.

dej tam jen rovnoů trupku
Mam felinku 1.9ku naftaka...kluci co myslite? Mam tam dát ladák? Jakej to bude mít zvuk? Nebude to vrčet jak nakej zetor? Nebo to naopak zvuk dieselu eliminuje a bude to vrčet vic jak normální ladák,...