-> palinator:
nezlob se ale to je každýho názor, začínám si u tvejch příspěvků všímat toho že shazuješ ostatní nápady/názory jakmile se odchylujou od tech tvejch...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Přelisované plecháče
prohledat
17 příspěvků (zobrazeno 1 až 17) od 01.11.2010 do 09.11.2010, založil/a Baruška.125
-> palinator: Není to chrom, ale hliník

Černý vnitřky jsou pro socky. Na Fabie je dávali na Juniory a pak když začli šetřit na chromu.

-> haso:
super
vypadá to fakt luxusně:) to na jaře udělám taky:)
super

-> Baruška.125: skoda-virt.cz/cz/.../4682
-predni-svetla-s-cernymi-v
nitrky takto
-> haso:
mám mám:) ale zatim jsem na ni nic moc neudelal:) rovnou se te zeptám na ty přední světla, to nevypadá jako origo, jak si docilil toho tmavšího nádechu?
mám mám:) ale zatim jsem na ni nic moc neudelal:) rovnou se te zeptám na ty přední světla, to nevypadá jako origo, jak si docilil toho tmavšího nádechu?
-> LiMaK - 742 forever:
ono má asi všechno svoje pro a proti:D když dám apolla a podložky je to asi stejně risk, ale přelisy se daj asi líp okecat jakože nevíš, super nápad, jdu do prolisu, jen nesmim potkat policajta blbce..:D
ono má asi všechno svoje pro a proti:D když dám apolla a podložky je to asi stejně risk, ale přelisy se daj asi líp okecat jakože nevíš, super nápad, jdu do prolisu, jen nesmim potkat policajta blbce..:D
-> LiMaK - 742 forever:
Škoda, že nepotkáváš furt ty samý...
Škoda, že nepotkáváš furt ty samý...

no ja mam nejen otočene limce, ale vzadu jsou i limce sirší. No PČR to láká jak cip, 80% jich to presne pojmenuje prolisy(nechápu...) a já jen delam ze nevim o co jde, ze jsem je sebral v garazi a jsou to prece kola na skodovku...tak mi vždycky udělí prednášku, že je to jako to, že je zapuštěný střed kola víc do auta. Díky té jejich prednašce už vím co to znamená, že jsem nevedel že je to problem a že je teda sundám....(uz tak jezdím 5let :-)
-> Baruška.125: jazdim stym uz teraz asi dva mesiace...a nemam ziadne problemy...policajtov stretavam denno denne, a zatial ziadny...
vcera som jednych stretol o piatej rano a isli aj za mnou, aj vedla mna a nic, dali mi pokoj neriesili...
a kukam ze mas tiez hnedu skodovku
vcera som jednych stretol o piatej rano a isli aj za mnou, aj vedla mna a nic, dali mi pokoj neriesili...
a kukam ze mas tiez hnedu skodovku

-> Kaprof: ponevadz mam vzadu dlouhy stefty a nechtel sem aby sla videt podlozka pres stred tak sem tam dal origo stredovou poklicku a prosel sem taky

-> afro100: právě 

hledám alternativy no, přelisy vypadají na autě pěkně, ale asi se teda spokojim s nejakejma litakama..

-> Kaprof: dobre ty! tak to je zase oprc s ktorym nikto nepocita ... 

-> afro100: Já na prolisy nacpal poklice a nějakym zazrakem to udelalo technickou 

-> Baruška.125: ma, setkal a neznasaju ...
Jak to snášej páni od "potrestat a zotročit"? má to někdo na autě a už se setkal s nejakym problémem? Nemyslim ovšem případy s podložkama kde kolo kouka 2cm ven..